Чи варто купувати б\у iPhone SE?

Давно замислюєтеся про придбання iPhone SE, але через нестачу коштів постійно відкладаєте цю покупку на потім? Для того щоб заощадити і при цьому отримати бажаний гаджет, варто звернути увагу на телефони, які раніше вже були у вжитку. Про критерії вибору і переваги вживаного iPhone SE читайте в цій статті.

Вибір б/у iPhone SE

Купити iphone se бу у надійного постачальника - означає придбати сучасний Apple-продукт з гарантією і за доступною ціною. Для того щоб помилково не стати власником фальсифікованого або несправного пристрою, перед покупкою варто виконати наступні дії:

  • переконатися в наявності на задній панелі 15-значного міжнародного ідентифікатора мобільного обладнання;
  • перевірити цілісність пікселів і впевнитись у відсутності екранних ушкоджень;
  • протестувати роз'єми для навушників і зарядки;
  • проаналізувати стан акумуляторної батареї (оптимальний показник заряду становить 80%);
  • зайти в інтернет і здійснити телефонний дзвінок для того, щоб упевнитися в працездатності головних модулів зв'язку;
  • перевірити корпус на наявність пошкоджень.

Характерні особливості iPhone SE

В мережі магазинів і сервісних центрів Apple-техніки можна придбати iPhone SE бу, які мають гарантію, що раніше не піддавалися ремонту і заміни вузлів, а за своїми характеристиками нічим не поступаються абсолютно новим заводським моделям.

Телефон бу iPhone SE можна придбати з гарантією

Телефони iPhone SE виготовляються з алюмінію або склокераміки, випускаються в золотому, рожевому, срібному і сірому кольорі. Широкий екран з діагоналлю 4 дюйми дозволяє дивитися відео у форматі високої чіткості. Фронтальна камера на 1,2 мегапікселі автоматично знаходить потрібну точку фокусу і знімає відео в форматі HDTV. Основна камера має 12 мегапікселів роздільної здатності і за допомогою світлодіодного спалаху може робити фотографії і знімати відео навіть в темний час доби. Одного заряду акумулятора вистачає на весь день (тобто на 12 годин).

Перед тим як купити iPhone SE бу, слід переконатися в справності і працездатності телефону, а також у відсутності механічних пошкоджень екрану і задньої панелі.

Купівля iPhone SE в інтернет-магазині - відмінний варіант для тих, хто хоче заощадити кошти і при цьому придбати якісний мобільний пристрій від компанії Apple.

З усього вищесказаного випливає висновок, що купувати б\у iPhone SE все ж варто, але тільки у перевірених постачальників.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар