Samsung Galaxy J8: огляд новинки від відомого бренду

Смартфон Samsung Galaxy J8 - це новинка від популярного південнокорейського бренду, яка займає гідне місце в бюджетному сегменті мобільних телефонів. Пристрій виділяється на ринку доступними налаштуваннями, простотою в навігації і повсякденному використанні. Гаджет являє собою цікавий варіант в співвідношенні якості і ціни, оснащений сучасним набором функцій і технічним оснащенням.

Смартфон Samsung J8 в руці

Чим відрізняється дизайн Samsung J8?

Акцент в оформленні корпусу зроблений на користь компактності, максимально зручного розташування кнопок навігації та елементів управління сенсорною панеллю. Модель відмовилася від традиційної кнопки «Home», розширена діагональ екрану і загальні габарити телефону. Задня частина оснащена сканерами відбитків пальців, виключені вставки з пластиковою основою для роботи комунікаційних антен. Елементом оформлення стала срібна окантовка камери.

Кнопка включення і блокування смартфона розташована під правою межею смартфона, над нею виробник розмістив роз'єм динаміка. На лівому боці встановлені роздільні кнопки регулювання рівня звуку, які дозволяють швидко змінити рівень звуку під час відтворення аудіо-, а також гучність в режимі розмови. Лівий борт оснащений парою висувних лотків. У перший поміщається одна SIM-карта, а в другій доступна установка додаткової SIM-карти і карти розширення початкової пам'яті microSD.

Дизайн Samsung J8

В огляді Samsung Galaxy J8 не можна обійти стороною інноваційну підтримку смартфоном біометричних методів проведення розблокування екрану. Доданий сканер відбитків пальців спрацьовує моментально, пристрій швидко переходить в режим роботи. Передбачена функція визначення особи для зняття блокування. Підвищити швидкість виконання операції допомагає система «прискореного розпізнавання».

Дисплей та камера девайса

Забезпечує високу деталізацію зображення і максимальну чіткість картинки передова матриця Super AMOLED в конфігурації з великим дисплеєм на 6 дюймів.

· Загальний дозвіл екрана в функціональному режимі складає 1480 × 720 пікселів. Це допомагає виводити порядку 274 ppi у J8.

· Спеціальна AMOLED-матриця в кілька разів підвищує яскравість апарату в порівнянні з аналогічними показниками продукції ринку, забезпечує читаність картинки на сонці. Пристрій показує приємні і динамічні шрифти, може використовуватися як електронна книга, зручний засіб для перегляду відео.

· Картинка ефективно передається навіть при перегляді під кутом, добавлена ​​передова функція «На вулиці», яка забезпечує додаткове підвищення фактичного рівня яскравості екрану при використанні телефону поза приміщенням, в умовах з сильним освітленням. Вносити індивідуальні призначені для користувача параметри яскравості можна вручну за допомогою спеціального меню налаштувань.

Новинка від Samsung, Смартфон Galaxy J8

Ціна на Samsung Galaxy J8 2018 року повністю виправдовує технічні параметри девайса. Не стала винятком обрана подвійна камера, яка демонструє 16 Мп і f / 1.7 для основного, а також 5 Мп з f / 1.9 для додаткового пристрою. Передбачено інтуїтивний автофокус і вбудована LED-спалах, яка забезпечує якісні знімки при пролом освітленні і в темний час доби завдяки підвищеній світлосилі і вивіреного балансу системи. Готове зображення виходить гранично чистим без необхідності додавання фільтрів і проведення обробки від масляного ефекту.

Серед режимів зйомки представлена ​​традиційна система «Живий фокус», яка забезпечує розмиття навколишнього фону навколо основного об'єкта зйомки. Додаткові настройки при роботі зі знімками осіб допомагає надати природні фарби, згладити зморшки. «Професійний» режим додає гнучкі параметри балансу білого та інших кольорів, регулює ключові характеристики ISO, інтегрована можливість коригування експозиції. Функція «Стікери» забезпечує можливість додавання фотографій різних видів AR-масок.

Смартфон Samsung Galaxy J8

Апаратне оснащення і технічні особливості смартфона

Використане в основі мобільного телефону Samsung J8 підходить для підтримки основного програмного забезпечення, забезпечення штатного рівня продуктивності при запуску декількох фонових процесів і додатків. Модель підтримує стандартні гри, які відрізняються середніми вимогами до графіку і швидкодії пристрою. Виконується рівномірна демонстрація картинки, підтримуються стандартні шрифти без змазування і різних багів в системі.

· Пристрій оснащений 8-ядерним процесором на базі чіпа Snapdragon 450. Гранична тактова частота обладнання в режимі інтенсивного навантаження досягає 1,8 ГГц. Процесор є першою системою однокристального типу, створеної на основі 14-нанометрового техпроцесу. Устаткування відноситься до бюджетної лінійки з забезпеченням якісної продуктивності і стабільної роботи при низькій вартості.

· Графічний адаптер мобільного телефону - GPU Adreno 506, який справляється з обробкою великих обсягів даних сприяє якісному швидкодії системи.

· Оперативна пам'ять апарата становить 3 Гб, що цілком достатньо для рівномірного підтримки стабільної роботи представленого апаратного забезпечення.

· Вбудований сховище даних представлено 32 ГБ з можливістю додавання карти пам'яті microSD.

· Роботу смартфона від Samsung підтримує об'ємна батарея на 3500 мАч, в J6 - на 3000 мАг. У режимі інтенсивної експлуатації здійснюється стабільне живлення на протязі до доби. Показники можуть змінюватися в залежності від наявних навантажень на пристрій і вимог до виконання певних завдань користувачем.

Samsung Galaxy J8

Купити Samsung Galaxy J8 - правильне рішення для користувачів, які вимагають від мобільних телефонів зрозумілого і зручного функціоналу, швидкого вирішення необхідних завдань.

Оцініть матеріал
(34 голосів)

Залишити коментар