Геймерський ноутбук MSI GP62M 7REX Leopard Pro

Тайванський виробник MSI представив потужного конкурента всім ігровим ноутбуків - модель MSI GP62M 7REX. Перше, що кидається в очі - яскравий дизайн корпусу, що приховує в собі потужний «залізо». При включенні ви оціните приємну різнокольорову клавіатуру, прямі лінії і дружній інтерфейс. Ноутбук цілком здатний потягатися з лідерами серед ігрових машин.

Неймовірне швидкодію

Швидкість роботи ноутбука оцінять як завзяті ігромани, так і офісні співробітники, і фахівці по роботі з графікою. У пристрої встановлений процесор Intel® Core ™ i7-7700HQ, успішно справляється з важкими завданнями і процесом рендеринга. За умовчанням встановлена ​​оперативна пам'ять 8 ГБ, але тут є два слота, і ви можете значно збільшити обсяг.

Геймерский ноутбук MSI GP62M 7REX Leopard Pro

Виробник вирішив не додавати до апарат DVD-приводом, який сьогодні практично не використовується. Замість цього є слот, в який можна підключити SSD-накопичувач. Коли на ньому встановлюється система - швидкість роботи Windows збільшується в кілька разів, що ми бачимо вже при завантаженні.

Можливості роботи з відео і якісна картинка

Відеоможливості порадують будь-якого користувача:

  • встановлена відеокарта 1050Ti від GeForce: дискретний відеочіп цілком можна віднести до розряду ігрових, підтримуються найновіші ігри;
  • дисплей дарує гарну картинку: 15,6 дюймів вистачає для ігор і перегляду фільмів, дозвіл FullHD забезпечує чітку картинку;
  • процесор справляється з завданнями по складній обробці відео, тому робота в графічних редакторах і програмах для відеомонтажу стає цілком комфортною.

Ноутбук для геймерів MSI GP62M 7REX Leopard Pro

Радує перенесення кольорів екрану: відсутня необхідність підключення другого монітора або складної калібрування кольорів. Це корисно як для роботи з графікою, так і для ігор, перегляду фільмів і фотографій.

Чому варто купити MSI GP62M 7REX Leopard Pro

Дана модель рекомендована до покупки з наступних причин:

  • відмінне вкладення: за ці гроші ви отримуєте неймовірну продуктивність;
  • портативність: ноутбук важить не набагато більше 2 кг, зручний при перенесенні під час подорожей, турів, бізнес-тріп;
  • відсутність перегріву: пристрій справляється зі складними завданнями, не перегрівається і не вимикається;
  • шикарний дизайн: форма корпусу і клавіатура з підсвічуванням RGB - вкрай привабливі;
  • функціональний інтерфейс: є 4 виходи USB, включаючи Type-C. Також сюди вбудований картрідер, є порт HDMI і Mini-Display.

Ноутбук GP62M 7REX Leopard Pro від компанії MSI

Модель може поставлятися з вбудованою операційною системою Windows 10. Також на вибір представлені опції з вбудованим SSD-накопичувачем для швидкодії. Об'єм оперативної пам'яті також підбирається під ваші завдання і бюджет. Можна відразу встановити 32 ГБ ОЗУ, що сильно відіб'ється на швидкості роботи.

Вигідна покупка ноутбука MSI і інших брендів

Цей і безліч інших геймерських ноутбуків ви можете знайти в каталогах інтернет-магазінаов. Ноутбуки підходять не тільки для ігор: вони використовуються професіоналами при роботі з графікою і ресурсовитратності програмами. Ми допоможемо підібрати пристрій з оптимальним «залізом» під потрібну продуктивність!

Оцініть матеріал
(51 голосів)

Новини персональних комп'ютерів і комплектуючих до них:

arrow_back Трекбол Logitech MX ERGO для втомлених від комп'ютерних мишей користувачів

Залишити коментар