У чому унікальність гаджетів Apple?

Чому компанія Apple у всіх на слуху? Тільки лише тому, що iPhone стали чимось на зразок культу і мірилом успіху? Частково, так і є. У виробника існують і свої шанувальники, і чимала база хейтерів, щоправда більшість негативу висмоктана з пальця.

Якщо говорити мовою цифр, то Apple є лідером з продажу смартфонів, розумних годинників і топових ноутбуків. Переглянути весь асортимент товарів хоч і довго, але цікаво. А тому пройдемося коротко.

Асортимент товарів Apple

Смартфони, що задають тренди

iPhone або люблять, або ненавидять. Перша група отримує задоволення від приголомшливих OLED-дисплеїв, які вперше з'явилися в iPhone X, найкращої в світі камери для зйомки відео, стабільності роботи і інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, заснованого на використанні жестів.

Більшість моделей iPhone в тій чи іншій мірі перевернули індустрію. Згадайте iPhone 5S з його інноваційним сканером відбитків пальців, iPhone 6s з можливістю знімати відео в 4К/60 FPS, функцію Face ID, що нещодавно з'явилася, для розблокування телефону скануванням обличчя. І треба сказати, сканер є одним з найкращих в світі, оскільки зламати його звичайною фотографією просто неможливо (Samsung цим похвалитися точно не може).

Переваги смартфонів iPhone

І, звичайно ж, найшвидше і продуктивне залізо. Багато хто критикує Apple за малу кількість оперативної пам'яті в телефоні, але давайте будемо відверті - оптимізація платформи iOS кожної нової версії нівелює всі апаратні «недоліки». Тому iPhone вже кілька років поспіль є лідерами таких популярних бенчмарків як AnTuTu і Geekbench. І так, пам'яті вистачає з головою, система приголомшливо оптимізує роботу пристрою. Чи варто переплачувати за комфорт? Безперечно. Тут ви можете вибрати актуальну модель телефону за привабливою вартістю, а також придбати ряд фірмових аксесуарів.

Примусь весь світ позбутися проводів

Не є таємницею, що Apple одними з перших вирішили масово позбавлятися від роз'єму для навушників. Навіщо? Щоб показати власникам переваги бездротового звуку. Сьогодні він може скласти гідну конкуренцію «аналогу» по ряду причин:

  • Bluetooth 5.0 підтримує прогресивні кодеки aptX і aptX HD;
  • максимально чисте деталізоване звучання без ривків і розсинхронізації;
  • величезний вибір навушників на будь-який смак (включаючи фірмові AirPods - найпопулярніша TWS-модель в світі).

Apple не намагаються зробити техніку доступною. Вони хочуть бути кращими у своїй справі. І досі ця стратегія працює вкрай успішно.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар