Корисні функції в смарт-годинниках

Можна довго розмірковувати про дизайн, автономність та вартість смарт-годинників, але не можна заперечувати їх корисність. Компактний гаджет при мінімальному знайомстві з його функціоналом перетворюється на незамінного помічника, який і час покаже, і пару-трійку повідомлень, і трек пропустить, і серцевий ритм виміряє.

Apple Watch не підтримуються Android-смартфонами, хоч і гарні самі по собі. Хоча для «народної» платформи є гідні аналоги, будь то Huawei Watch, Samsung Gear, Asus ZenWatch, Amazfit Pace. Перераховувати можна довго, але всіх їх об'єднує одне - функціонал і корисні функції для користувача.

Прихований потенціал наручних пристроїв

Напевно ви чули або знаєте, що годинники давно вміють приймати дзвінки, підключатися до Wi-Fi, працювати в якості компаса або GPS. Але це не робить їх унікальними, скоріше придатком для смартфона. Ми розглянемо дійсно корисні кейси застосування смарт-годинників.

Управління повідомленнями

Таким функціоналом володіють навіть бюджетні моделі від Xiaomi і Huawei. Відповісти в такому випадку не вийде, але ви будете знати, чи варто створювати собі незручності, дістаючи смартфон в тісній маршрутці або за кермом автомобіля, або це черговий «лист щастя».

Синхронізація смарт-годинника зі смартфоном

Фітнес-трекер

Заради цієї функції багато хто і купує годинник. Гаджет покаже кількість пройдених кроків, витрачених калорій, лічильник активності, тиск, пульс. Всі дані відправляються в додаток на смартфоні, утворюючи зручну криву активності.

Корисний для користувача функціонал смарт-годинників

Будильник

Пристрій за допомогою акселерометра стежить за вашим режимом сну і будить у швидкій його фазі. Ви завжди прокидаєтеся бадьорим і енергійним, без бажання полежати «ще 5 хвилин».

Pay Pass

Безконтактні платежі - вкрай зручний спосіб розрахунку в супермаркетах. Android-годинники підтримують установку більшості банківських додатків і оснащені NFC-чіпами для оплати. Не треба ні картою світити, ні гаманець діставати.

Робота з розумною технікою

Заварити чай, управляти підсвічуванням в будинку або запустити двигун автомобіля? Легко, досить тапнути по дисплею. Якщо за смартфоном треба тягнутися в кишеню, то годинник завжди під рукою, тобто на руці. Головне, щоб підконтрольний гаджет підтримував віддалене управління по Wi-Fi або Bluetooth.

Рекомендуємо купувати смарт-годинники тільки в перевірених інтернет-магазинах, які надають офіційну гарантію на товар і можуть детально розповісти про всі переваги конкретної моделі. Робіть своє життя простіше і комфортніше.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар