Додаток AliveInVR дозволить створювати і міксувати музику в віртуальної реальності

Мабуть, не дивно, що велика частина розроблюваних на сьогодні програм віртуальної реальності націлена на індустрію розваг. Вже є безліч роликів з повним зануренням і відеоігор. Але і створення музики не обійшло віртуальну реальність стороною завдяки таким проектам як Lyra VR і SoundStage. Тепер і AliveIn представляє свій додаток, що переносить цифрову аудіо-студію і розподільник Live від Ableton в симулювати простір.

Раніше користувачам, які планують попрацювати з віртуальним інтерфейсом Ableton Live, доводилося витрачатися на дорогий професійний набір музичних інструментів. З AliveInVR для роботи з копією Ableton Live досить мати комп'ютер або ноутбук на операційній системі Windows, оснащений сумісною з VR відкритий, а також окуляри віртуальної реальності HTC Vive з двома контролерами руху. Таким чином вдасться заощадити пару тисяч доларів на обладнанні і почати міксувати музику.

Додаток AliveInVR для віртуальної реальності

Віртуальний музичний продюсер представлений в додатку в форматі мотоциклетного шолома і двох роботизованих рук. Інтерфейс виводиться у вигляді блоків і геометричних фігур, за допомогою яких можна вибивати ритми, контролювати мікси і навіть в процесі трохи потанцювати під отриману музику.

Музичне додаток AliveInVR для віртуальної реальності

Кольоровий інтерфейс (доступні денний і нічний режими оформлення) здатний запускати музичні послідовності, грати на інструментах і контролювати мікси. А під час програвання музики блоки пульсують в ритм. Через додаток також можна записувати відео, щоб потім ділитися ним з друзями і шанувальниками вашої музики в соціальних мережах.

Додаток AliveInVR

Додаток AliveInVR вже є в Steam. До 16 серпня ціна на нього позначена в 11.69 $, після підніметься до 12.99 $. І, судячи з відео від розробників, такий процес створення музики може виявитися набагато більш захоплюючим, ніж просто перестановка параметрів, настройка послідовності звуків і запуск музичних інструментів на екрані комп'ютера.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар