Найкращі гаджети від Apple

Призначення будь-якого гаджета — робити життя людини простішим, розважати, полегшувати роботу. Але, так вийшло, що найзначніші у світі високих технологій пристрої розробила і представила на суд споживачів компанія Apple. Верхню позицію списку серед найвдаліших смартфонів із сенсорним екраном займає iPhone 4. Серед портативних комп'ютерів легендарним вважається MacBook Air. А безпровідні навушники AirPods названі справжнім проривом в індустрії звуку. Докладніше розповімо про експерименти, що обернулися приголомшливим успіхом, а також торкнемося кращих новинок Apple.

MacBook

Одного разу компанія Apple ризикнула продемонструвати мінімальні розміри комп'ютера. На світ з'явився компактний ноутбук MacBook, що відкрив дорогу сучасним ультрабукам. Поточна лінійка включає 2 версії: MacBook Air та MacBook Pro. Продуктивні, автономні пристрої, що постійно оновлюються, з гідними габаритами — найкращий варіант для роботи.

Apple Watch

Перший розумний годинник Apple Watch з'явився у продажу в 2015 році. Аксесуар призначався всім любителям активного життя. Фітнес-трекер з Wi-Fi, Bluetooth, а також розумними датчиками (гіроскопом, акселерометром, датчиком серцевої активності та зовнішнього освітлення) дозволяв стежити за своїм здоров'ям та спортивним прогресом, при цьому залишатися на зв'язку, швидко завантажувати музику, робити оплату покупок з екрану .

Смарт годинник Apple

Остання версія розумного годинника, Apple Watch series 7, вийшла на ринок на початку жовтня 2021 року. Тепер це повністю водонепроникна модель (занурення до 50 м), повний комплект датчиків, завжди включений Oled дисплей з технологією Retina. Головний прорив - збільшена область перегляду при тому самому розмірі корпусу. Порівняно з Series 3 дисплей збільшився на 50%. Скло дисплея плавно переходить у корпус, практично нівелюючи стики. Це найміцніша модель Apple Watch із протиударним склом та сертифікованим захистом IP67.

IPhone

Перший апарат із серії смартфонів від корпорації Apple надійшов у продаж у 2007 році. Він практично одразу очолив ринок смартфонів у США. З кожною новою версією недоліки попередника усувалися. У 2010 році світ побачив IPhone 4, згодом названий лідером у топі пристроїв останнього десятиліття, яким вдалося більше за інших вплинути на світ високих технологій.

iPhone - лідер передових технологій серед смартфонів

У вересні 2021 року вийшла остання новинка - IPhone 13 Pro. До базових кольорів у лінійці додався небесно-блакитний. У пристрій вбудовано відразу 3 камери: ширококутну, надширококутну та теле/фото з оптичною стабілізацією зображень. Будь-який вид зйомки дозволяє редагувати зображення, використовувати різні фотографічні стилі та кіноефект, отримуючи знімки та відео з максимальною кількістю деталей. За продуктивність відповідає топовий процесор A15 Bionic.

AirPods

Перші безпровідні навушники побачили світ у 2017 році. Не менше, ніж відсутністю проводів гаджет здивував легкістю взаємодії різних пристроїв Apple за допомогою вбудованого в навушники чіпа. Цілком безпровідні стереосистеми такого ж рівня досі не вдалося розробити жодному виробнику.

У компанії Apple достатньо конкурентів, щоб споживач міг вибирати якісні сучасні пристрої, які найбільше підходять за технічним оснащенням і ціною. Але треба віддати належне, рівних у розробці нових напрямів та розвитку передових технологій американська корпорація не має.

Оцініть матеріал
(10 голосів)

Залишити коментар