Повітряні кульки для вечірок

Важко уявити свято без повітряних кульок. Ви можете вибирати прикраси різної форми, розміру, кольору, матеріалу і тематики. Щоб відсвяткувати день народження або тематичну вечірку, вибирайте великі кульки у вигляді літер і цифр. Як вибрати саме те, що вам потрібно серед великої різноманітності таких виробів?

Які кульки вибрати для вечірки

Для початку визначтеся з тематикою вечірки. Весілля, народження дитини, тематична вечірка або випускний бал - вибирайте кульки, відповідні до вашої теми. Після того як ви визначилися з темою, подумайте про те, як ви будете прикрашати приміщення. Це можуть бути композиції, розміщені поруч зі святковим столом, арки, декоративні повітряні фольговані кульки і багато іншого.

  • Повітряні кульки на день народження. Наприклад, класичні однотонні з латексу, прикраси у вигляді цифр і мультяшних героїв будуть відмінною прикрасою свята. Ви можете вибрати фігурки для дівчаток і хлопчиків, підібрати потрібні кольори і створити незабутню атмосферу за допомогою світлодіодних кульок, що світяться.
  • Кульки для тематичних вечірок. Ви можете придбати вже готові тематичні набори для новорічної вечірки або будь-якої іншої події. Повітряні кульки з латексу розділені за формою, розміром і кольором. Ви можете придбати їх у вигляді серця на День Святого Валентина, зірки, круглі гігантські або яскраві світлодіодні кульки для вечірок на дискотеці.

Повітряні кульки для свята

Перед покупкою багато клієнтів цікавляться, як надувати повітряні кульки. Ви можете вибирати звичайне повітря або гелій. Надувні кульки з гелієм легші за повітря, тому можуть літати. Для того щоб їх заповнити, в продажу є гелієві балони зі спеціальними насадками.

Якщо ви надуваєте їх звичайним повітрям, придбайте ручні або електричні насоси. Ваш вибір буде залежати від кількості виробів, яку вам необхідно надути. Електричний насос допоможе дуже швидко надути багато кульок.

Крім насосів вам знадобляться стрічки для зав'язування повітряних кульок і створення гарних композицій. Вибирайте стрічки в горошок, класичні або з органзи.

На сайті інтернет-магазину ви знайдете великий вибір кульок для будь-якого свята. Також у продажу є всі необхідні аксесуари. Якщо у вас є питання, менеджери магазину допоможуть вам зробити правильний вибір. Замовляйте всі необхідні вам товари за телефоном або на сайті магазину.

Оцініть матеріал
(13 голосів)

Залишити коментар