Підбір серверних стійок

Електротехнічне обладнання, яке зазвичай знаходиться в серверних приміщеннях, прийнято розташовувати на спеціальних стійках. Такі пристрої здатні витримувати великі навантаження. Вони створюються з надійного і зносостійкого матеріалу, що особливо добре для зберігання різного мережевого обладнання.

Перш ніж замовити певний тип серверних стійок, обов'язково потрібно вивчити всі їх характеристики і види. Найчастіше в магазинах зустрічаються два типи таких конструкцій:

  1. Однорамна серверна стійка. Головна перевага такого виробу в тому, що він не відрізняється великою вагою, але при цьому може вміщати велику кількість різних пристосувань і апаратів. Ці види стійок легко і просто розбирати і переносити, при першій же необхідності. Стійки можуть бути як на нерухомих опорах, так і на колесиках, для швидкої мобільності конструкції.
  2. Дворамні стійки більш жорсткі і стійкі. На цих виробах можна розміщувати різноманітне електротехнічне обладнання, яке необхідно для нормального функціонування техніки. Такі стійки добре закріплюються і мають відмінну захищеність.

Серверне обладнання

В сучасних магазинах кожен покупець має можливість відшукати різні за розміром стійки і конструкції для серверних приміщень. Перш ніж замовити певний тип пристрою, обов'язково потрібно звертати увагу на такі основні параметри:

  1. Глибина. Важливо підібрати таку конструкцію, в якій можна було б акуратно розташувати будь-яке серверне обладнання. Головне те, що таку техніку не потрібно закріплювати занадто близько один до одного. Між приладами має бути відстань, адже тільки так буде забезпечена правильна і безперебійна робота кожного виду обладнання.
  2. Висота. Фахівці рекомендують вибирати такі види товарів, які можуть бути максимально зручними і невеликими для розташування там певних типів серверів. За необхідності завжди можна буде наростити секції стійок в потрібній кількості.
  3. Навантаження. Перед покупкою стійок слід визначитися з тим, скільки саме можна буде розміщувати там різних обладнань і скільки це буде за вагою. Слід зауважити, що однорамні конструкції можуть вміщати до 200 кг ваги, а дворамні - до 500 кг.

Мережеве обладнання

Відштовхуючись від таких рекомендацій, кожен покупець має можливість вибрати для серверної кімнати ідеальні стійки. Замовити вподобані моделі можна на нашому сайті. Там же представлено і якісне мережеве обладнання, яке приємно вас порадує.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар