Яким має бути сайт-візитка: рекомендації фахівців

Сайт-візитка - це найлегший в плані створення і дуже популярний у компаній і підприємців веб-ресурс. Він застосовується для презентації фірми або окремої людини. Мета - викликати інтерес у потенційних партнерів і клієнтів, спонукати до подальшої взаємодії.

На цьому сайті містяться дані про роботу його власника, плюси співпраці, перелік послуг або продукції. Як правило, сайт-візитка має до 10 сторінок. На сайті веб-студії можна замовити створення сайту візитки в Києві на будь-яку тему. Таким чином це буде перший крок для розвитку бізнесу в інтернеті.

Що таке сайт-візитка і для кого він підходить

Основна функція сайту - познайомити клієнтів з компанією. Головні особливості: наявність тільки корисної інформації, унікальний дизайн і гарний зовнішній вигляд, стислість. Важливі переваги візитки полягають в малих витратах і відсутності необхідності регулярно проводити оновлення даних на ньому.

Чи можна створити сайт-візитку самому

Розробка сайту-візитки виконується за допомогою конструктора або CMS. Все можна зробити самостійно. Такі інструменти бувають платними і безкоштовними. Останні мають лімітовані умови для реалізації задумів:

  • домени 2-го і 3-го рівня;
  • невеликий набір шаблонів;
  • недостатньо потрібних функцій.

Є цілком гідні варіанти, але потрібно пам'ятати, що сайт, який зроблений за допомогою вже готових інструментів на платформах, не буде унікальним і відрізнятися від конкуруючих сторін, які теж скористалися таким готовим варіантом.

Чому краще довірити розробку візитки професійній веб-студії

Здійснити замовлення створення простого сайту-візитки можна в веб-студії, де розробкою займатимуться з нуля. Цей спосіб гарантує високу якість одержуваного веб-ресурсу. Над його створенням працюють безліч фахівців: веб-майстер, дизайнер, копірайтер, експерт з SEO-просування та ін. В результаті, готовий сайт буде відповідати всім вимогам: зручна структура, гарний дизайн, швидке завантаження, унікальні тексти та зображення, правильне і швидке просування. Замовлення сайтів-візиток в веб-студії - оптимальний варіант для тих, хто бажає розвивати свій бізнес, залучати нових клієнтів, нарощувати прибуток. Також рекомендуємо звертатися, якщо у вас вже є готовий сайт, що вимагає доопрацювань і модернізації.

Розробка сайту в професійній веб-студії

Чи ефективний взагалі сайт-візитка для просування та продажу послуг

Сайт-візитка рекомендований для використання бізнесменам і всім тим, хто самостійно надає послуги: майстри з ремонту, стоматологи та ін. Також так можуть рекламувати свої послуги компанії з невеликим переліком послуг - наприклад, клінінгові служби.

Робочі шаблони і приклади грамотних сайтів-візиток

Будь-який сайт-візитка містить такі інформативні блоки:

  • дані про фірму або людину - діяльність, а також плюси від роботи з нею;
  • продукція і послуги. Рекомендується не тільки описати їх, а й зробити портфоліо з фото про роботу, знімки продукції. Також можна розміщувати новини, встановити опцію скачування каталогу і прайс-листа;
  • контакти, щоб потенційні клієнти і партнери могли зв'язатися. Також можна включити опцію зворотного зв'язку.

Шаблони мають готові блоки і дизайн веб-сторінки. Вони відрізняються за шириною контенту, стилем заголовка, панелі меню.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар