Сервер HPE ProLiant DL325 Gen10 та його унікальні можливості

Компанія HP випускає сучасне високоякісне і високопродуктивне обладнання. Вона відома в сотні країн світу звичайним і корпоративним користувачам. Особливістю її діяльності є прагнення підтримувати високі технології. Виробник постійно доповнює лінійки продукції новим обладнанням.

Так, відносно недавно з'явився сервер, що доповнює знамените сімейство установок для стандартної архітектури. Платформа має однопроцесорне гніздо, її висота відповідає 1U. Обладнання підтримує 32 ядра, близько 16 модулів пам'яті, 10 зовнішніх накопичувачів. Це робить показники її продуктивності аналогічними двопроцесорному серверу. Таким чином покупка установки є економічно виправданим рішенням.

Нові можливості стієчного сервера

Виробник поліпшив параметри обладнання в порівнянні з більш ранніми версіями. Користувачі відзначають кілька важливих змін, кожна з яких відіграє важливу роль у забезпеченні сучасного бізнесу. До числа основних оновлень можна віднести:

  1. AMD EPYC 7371. Процесор розрахований на 16 ядер. Він працює з частотою в 3,1 ГГц, яку можна збільшити ще на кілька пунктів.
  2. Ефективну підтримку для контролера. Тепер завдяки S100i Smart Array можна легко формувати програмний RAID.
  3. Можливість здійснювати аналітику в хмарних структурах. Платформа InfoSight повністю змінює підхід в управлінні. Завдяки їй можна створювати прогнози, перешкоджати виникненню проблем до того, як вони негативно позначаться на робочих процесах.
  4. Інноваційні блоки RDIMM. У них міститься 64 Гб, робота передбачається на підставі 16 Гбіт, що гарантує поліпшену на 25% продуктивність, збільшену енергетичну ефективність, що знижує витрати на 27% по відношенню до кожної віртуальної машини.

Конструктивні характеристики обладнання

На увагу заслуговує не тільки апаратна частина, але і конструкція оновленого сервера. Його універсальне шасі передбачає високу щільність розміщення елементів. Це можуть бути накопичувачі малого форм-фактора в кількості 10 штук, сховища великого розміру в числі до 4 компонентів. Також можна впровадити 10 NVMe і 3 PCIe 3.0.

Особливості та характеристики сервера

Виробник передбачив наявність вбудованого контролера. Він входить в базову комплектацію. Але за необхідності можуть застосовуватися модернізовані контролери, що відповідають індивідуальному середовищу експлуатації. Існує ще одна корисна опція сервера - можливість впровадження вертикальних адаптерів, що володіють різноманітними комутаційними параметрами. Їх максимальна пропускна здатність досягає 4x10GbE.

Безпека перш за все

Стандартна архітектура практично всіх серверів виробника передбачає наявність високоефективних систем безпеки. Не виключенням є і розглянута модель. У ній мікропрограмне забезпечення розташоване на схемах. Опції, що відповідають за безпеку, мають довічну гарантію.

Конфігурація забезпечує обробку мільйонів рядків коду програм ще до завантаження ОС. Додаткові можливості гарантують регулярну їх перевірку, яка здійснюється кожні 24 години. Якщо сервер піддається злому, активується опція відновлення попереднього стану або заводських налаштувань.

Також є в наявності в обладнанні модулі безпеки, що захищають від несанкціонованого проникнення. Власник може оперативно отримати дані про факти зняття кришки, що збільшує якість захисту.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар