Як відбувається заміна екрану на Айфон 8

Зараз, коли ви вже купили iPhone X і встигли їм награтися, можна згадати про ваш старий гаджет.

Так, діставайте із запиленого ящика вашу "вісімку" і не сумуйте, що на ній розбитий екран. Зараз, коли у вас вже є новий апарат, можна поекспериментувати зі старим. Ми розповімо вам, як проходить заміна екрану Айфон 8 в покроковій інструкції. Відновлений Айфон вам ще стане в нагоді. Наприклад, його можна подарувати своїй дівчині.

Заміна екрану Айфон 8

Смажимо iPhone

Не поспішайте шукати викрутки і канцелярський ніж. Ні, всі ці інструменти нам знадобляться, але пізніше. Перше, що потрібно зробити для того, щоб розібрати "яблучний" смартфон, це нагріти його. Можна було б просто покласти його на сковорідку, але це занадто просто і ризиковано. Тому пошукайте фен. Нагрівати потрібно не сам екран і не задню кришку, а бічну частину, те місце, де знаходяться клавіші регулювання гучності.

Відчуйте себе хірургом

Наступний крок ще цікавіше. Візьміть скальпель, якщо він у вас є. В крайньому випадку підійде і звичайний канцелярський ніж для різання паперу, але працювати хірургічним інструментом куди простіше і цікавіше. Відкриємо вам невеличкий секрет. Інженери Епл в своїх гаджетах використовують двосторонній скотч. Звичайний скотч, Карл! І це вони потім називають "захистом від вологи за стандартом IP67". Шістдесят сім, Карл!

Коротше - все просто, вам потрібно розрізати Айфон навпіл. Акуратно орудуйте скальпелем за периметром, намагаючись тільки розрізати скотч, а не пошкодити нутрощі. У вас вийшло? Вітаємо, ви майже стали хірургом. Можете вступати до медичного, якщо цей процес приносить вам задоволення.

Ремонт Айфон 8

Телефон, як відкрита книга

Тепер увага, важливий момент. Коли ви повністю розрізали двосторонній скотч, не поспішайте відкривати свій iPhone. Тут є одна хитрість, застосована інженерами мабуть для того, щоб користувачі самі не копалися в нутрощах, а несли свої гаджети в сервісні центри. Смартфон відкривається, як книга, справа наліво. Тому не намагайтеся просто відірвати екран від плати, так ви тільки зламаєте пристрій. У кращому випадку - від'єднаєте шлейфи, потім доведеться довго шукати, що куди встромляється.

Розбираємо апарат на дві частини

Коли ви розкрили свій Айфон, візьміть інший, який ви ще не встигли розібрати. І зробіть кілька якісних фотографій нутрощів. Щоб запам'ятати, як це все виглядає. Дуже допомагає при складанні. Якщо ви не встигли це зробити, сильно не турбуйтеся. Завжди можна знайти відео з підказками на YouTube.

Тому наступний етап найцікавіший. Потрібно від'єднати шлейфи і відкрутити від екранного блоку все зайве. Ну, скажіть, кому потрібні ці динаміки, мікрофони і кнопка "додому"? Якщо ця клавіша так потрібна, то чому Епл відмовився встановлювати її на десятій моделі?

Загалом, беремо викрутку і відкручуємо від екранного блоку все, що можемо. Як то кажуть, вбиваємо всіх, а Стів Джобс потім дізнається своїх.

Знову беремося за ніж

Різати потрібно акуратно, але точно. Це єдиний спосіб відокремити пластикову рамку від розбитого скла. Стоп, не поспішайте братися за ніж. Спочатку візьміть звичайний широкий скотч і наклейте його на розбитий екран. Тоді всі уламки залишаться на стрічці і вам не доведеться віддирати їх від матриці по одному.

Тепер сміливо вперед - відрізайте повністю пластикову рамку. Іншого способу немає, тільки різати.

Останній етап - продезінфікуйте рани своєму айфон. Видаліть з матриці залишки клею і знежирте поверхню.

Заміна екрану на Айфон 8

Тепер ви зрозуміли, чому в китайському інтернет-магазині скло для Айфона без пластмасової рамки коштувало так дешево? Ото ж бо. Потрібно брати тільки з рамкою та із заздалегідь нанесеним клеєм. Звичайно, якщо ви займаєтеся ремонтом в домашніх умовах, а не в сертифікованому сервісному центрі. Ну, що робити далі, ви знаєте - все, про що ми писали, тільки в зворотному порядку. І якщо після всіх процедур апарат у вас хоча б включився, можете сміливо посилати резюме в Купертіно.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар