Довговічність батареї iPhone

Як і будь-яка сучасна портативна електроніка, продукція компанії Apple має вразливе місце - відносно невисоку автономність роботи.

За останній час спостерігається значний прогрес в розробці джерел живлення високої ємності, а також оптимізації програмного забезпечення, що дозволяє зменшити споживання заряду програмами, однак скасувати регулярну зарядку телефону неможливо. Навіть в дуже далекій перспективі фахівці поки про це не згадують. Приблизно через півтора року нормальної експлуатації акумулятор айфон втрачає п'яту або навіть четверту частину своєї початкової ємності. Це неминуче, наскільки б ви не старалися. Навіть дуже дбайлива експлуатація не вбереже від процесу «старіння». Ви любите розмовляти на вулиці в сильний мороз, любите повалятися у ванні з гаджетом або перегріваєте пристрій завантажуючи його іграми? Тоді готуйтеся до більш прискореної втрати заряду телефоном. Проблему можна вирішити тільки єдиним способом (такі кардинальні рішення проблеми, як придбання нового смартфона ми не говоримо) - купити акумулятор iPhone і зробити його заміну. ​​

Заміна батареї в iPhone

Ознаки, при яких заміна батареї необхідна в терміновому порядку

Вихід з ладу батареї iPhone процес не миттєвий, а довготривалий і визначити її знос можна самостійно за такими ознаками:

  • відчутне зниження зарядки батареї протягом дня;
  • робота телефону тільки при підключеному кабелі живлення не;
  • раптове вимикання апарату під час розмови;
  • відчутний нагрів апарату навіть без навантаження;
  • невірне відображення рівня заряду на дисплеї смартфона, «плаваючий» рівень заряду;
  • мабуть, найнебезпечніший ознака - це здуття батарея, про що може свідчити спучування корпусу або потемніння екрану через внутрішнього тиску на нього батареєю.

Знайдіть увагу: слід не просто купити акумулятор айфон, а вибрати сертифікований товар, який зможе забезпечити заявлену виробником ємність. Також в контролері пристрої закладено певне число циклів заряду-розряду, після якого відбувається програмне зменшення ємності. Це реалізовано для того, щоб хімічні процеси, що відбуваються всередині батареї, з часом не привели до її руйнування. Чим якісніше джерело живлення, тим число цих циклів вище. Якщо ви ходите постійно залишатися на зв'язку і бути впевненими в своєму гаджеті, то рекомендуємо купити батарею iPhone на нашому сайті. Ми пропонуємо якісні джерела живлення, які швидко заряджаються і досить тривалий період часу зберігають свої технічні характеристики.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар