Приховані можливості андроїд тв приставки

Ринок України все активніше захоплюють андроїд ТБ приставки, які служать дешевшою, але якісною альтернативою для смарт телевізорів. Для ознайомлення з даними гаджетом переходите на ресурс.

Головна перевага андроїд боксу – це можливість практично будь-який телевізор зробити смарт. Навіть, якщо Ваш телевізор родом з минулого століття, Ви зможете підключитися до приставки за допомогою AV кабелю. Який досить часто є в комплекті. Якщо до свого телевізора не так багато років, то підключення здійснюється за допомогою hdmi кабелю. Звичайно ж обов'язкових умов є наявність підключення до мережі інтернет. Це можливо здійснити як через Lan-кабель або wi-fi.

Можливості андроїд тв приставки

Демонстрація картинки з роздільною здатністю до 4096 × 2160 пікселів – прерогатива дорогих смарт тв медіаплеєрів. Однак якщо купити недорогу андроїд ТБ приставку, тоді отримати доступ до переваг перегляду високоякісного IPTV контенту та інших можливостей стає просто.

Переваги використання

Купуючи недорогу android приставку Ви зможете:

  • Будь-телевізор зробити смарт;
  • дивитися будь-який відео контент онлайн, в тому числі youtube, безкоштовні ТВ канали;
  • користуватися іграми та офісними додатками;
  • спілкуватися в соцмережах.

Досить купити за демократичною ціною виріб mxq pro, щоб забезпечити роздачу мережевого контенту на домашні гаджети (смартфони, планшети, відеопроектори, ноутбуки та ін.). Завдяки процесору amlogic (версія s905) сигнал надходить на них через Wi-Fi (Версія 802 11b / g / n) зі швидкістю до 100 Мбайт / с. Виробник пропонує купити високотехнологічну модель mxq pro (формат відео - 4k), що функціонує під Android 5.1.1. Вона забезпечує:

  • відео Hi-Fi - стандарт Н265;
  • аудіо - формат 7.1.

Налаштування роздачі інтернету

Але мало хто знає, що андроїд ТБ приставка може послужити роутером. Налаштувати роздачу інтернету на інші гаджети просто! Навіть у не досвідченого користувача це займе не більше 5-ти хвилин.

Отже, вам потрібно виконати наступне:

  • увійти в налаштування смарт ТВ;
  • вибрати «Ще» (Розділ « Preferences, пункт « More Settings »);
  • зайти в меню «Режим модему» («Portable Hotspot»);
  • поставити галочку поруч з опцією « Точка доступу до Wi-Fi » («Portable Wi-Fi Hotspot»).

Все, Ваше нове, куплене пристрій тепер у мережі. Обмін даними mxq pro з мережею забезпечує підключення кабелю до LAN-порту. Потенціал пристрої, ціна якого невисока, а функціонал порівняємо з комп'ютерним, дозволяє заощадити на покупці Smart – телевізора.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар