Персональний пляжний сейф

Відпочинок на морі - це чудово. Можна розслаблятися, гойдаючись на хвилях в рятувальному колі або на надувному матраці. Або влаштовувати запливи з друзями. Бризкатися, пірнати, веселитися на повну котушку. Правда, не всією сім'єю або компанією. Тому що хтось же повинен залишитися на березі і стежити за речами, вірно? Зловмисники не дрімають. У пляжні сезони кишенькові злодії непогано навариваются, крадучи речі відпочиваючих, залишені без належного нагляду.

У всякому разі, так було раніше. Тепер, коли з'явився персональний пляжний сейф, ви зможете не турбуватися про збереження своїх речей, поки купаєтеся.

Персональний пляжний сейф дозволяє замкнути в ньому особисті речі, навіть цінні. І не боятися про те, що кишеньковий злодій проникне всередину і витягне їх. Тому що сейф надійно захищений. Не тільки від злому замка, а й від пошкоджень антивандального мішка. А піднімати і тягнути такий "агрегат" з собою потенційному злодієві буде незручно: важко, доведеться довго возитися, це точно приверне до нього увагу.

Персональний пляжний сейф

Характеристики сейфа

Технічні характеристики персонального пляжного сейфа:

  • У комплекті: антивандальна капсула, притискна шайба, антивандальний мішок, стопорний фланець, замок, ключ і браслет для ключа.
  • Матеріали виготовлення: капсула - пластик, сталь; мішок - поліестер, флізелін, сталева сітка.
  • Вага сейфа: 2,8 кг.
  • Обсяг капсули: 10 л.
  • Місткість мішка: 50 кг.
  • Термін придатності: не обмежений в умовах правильної експлуатації.
  • Виробництво: Україна.

В Україні виробляються всі деталі пристрою. Патент на конструкцію сейфа отримано.

Пляжний сейф зачиняється на ключ

Як це працює

Для початку ви наповнюєте піском або галькою антивандальний мішок. Верхня півсфера капсули сейфа може використовуватися замість совка для заповнення, що значно прискорить процес. Місткість мішка - 50 кг. Не кожен зможе просто взяти, підняти його і забрати з собою. Для додаткового захисту сейф можна буде навіть закопати в пісок, якщо вам захочеться витрачати на це час.

Після заповнення мішка ви забираєте свої речі в капсулу, закриваєте її на замок, вішаєте ключ на зап'ясті і все. Можете вирушати у своїх справах - купатися, розважатися, змагатися з друзями в швидкості плавання, грати в пляжний волейбол. Робити все те, що раніше ви робити не могли, тому що раз у раз оберталися перевірити збереження залишених речей.

У пляжний сейф помістяться всі найцінніші речі

Капсула сейфа досить містка. У неї помістяться особисті речі, лосьйон від засмаги, одяг і навіть невеликий рушник. Антивандальний мішок, коли сейф не використовується, забирається всередину капсули. Збірка і установка не займуть довше п'яти хвилин, розбирається сейф також швидко.

Захист пляжного сейфа

Персональний пляжний сейф надійно захищений від розтину. У заклепках капсули встановлені кульки. Спроби просвердлити їх закінчаться провалом - свердло буде постійно зісковзувати. Зловмисник не відчинить капсулу без ключа, ваші речі залишаться всередині.

Але що може перешкодити злодієві розрізати мішок, швидко висипати пісок, а потім забрати сейф з собою і розбиратися з ним де-небудь подалі від місця події? Розробники сейфа вже потурбувалися про це. Сам мішок захищений сталевою сіткою зсередини. Простим ножем моментально її НЕ перерізати. А навіть якщо вдасться прорватися, то весь пісок все одно висипаний не буде. Мішок складається з шести кишень, заповнених піском або галькою. При пошкодженні одного, інші шість залишаються заповненими. Швидко спустошити його вийде тільки за правилами експлуатації, використовуючи ключ.

Мішок пляжного сейфа можна наповнити використовуючи півсферу капсули

Персональний пляжний сейф був розроблений і запатентований в Україні. Завдяки продуманій системі захисту він здатний уберегти ваші особисті речі від зловмисників, поки ви купаєтеся. Проводьте час на море без турбот!

Джерело: https://beach-safe.net

Оцініть матеріал
(9 голосів)

Залишити коментар