Електровелосипед - сучасний технічний засіб

Такі вироби являють собою звичайний велосипед з встановленим на ньому мотором або акумулятором. Він може знаходитися в колесі (мотор-колесо) або каретці (мідл-драйв). Електровелосипед може використовуватися з прокруткою педалей або без цієї процедури.

В даний час практично кожній молодій людині знайомий новий транспортний засіб. Він стане прекрасною заміною машині, так як дозволяє легко долати пробки і відстань 30-80 км. Крім того, для електровелосипеда не потрібна парковка, він легко розміщується в офісному приміщенні або будинку. Електронний засіб практичний. У порівнянні зі скутерами і мопедами, він безпечніше і економить кошти (деталей в ньому набагато менше).

Вибір електронного велосипеда

Для нього характерні такі особливості:

  1. Поїздка на одному заряді. Це залежить від об`єму акумулятора - чим він більший, тим сильніше швидкість. Тільки збільшення останньої, значно додає в акумуляторі вагу і ціну. Тому варто подумати про компроміс.
  2. Величина швидкості залежить від напруги акумулятора. Якщо це величина 36V, то швидкість дорівнює 25-35 км/год; 48V - 40-50 км/год. Якщо хочеться досягти більш високої позначки, варто подбати про дорожчий акумулятор, велосипед з чудовими гальмами і виделкою амортизації.
  3. Потужність двигуна має різні величини серед асортименту. Вони можуть коливатися в розмірі 250 w - 1000 w. Перший варіант краще використовувати в момент крутіння педалей. Двигун 350w рекомендується в багатьох ситуаціях. Такий електронний велосипед можна використовувати без педалей під час поїздки по рівній дорозі або на невеликих гірках. При підвищеннях побільше варто крутити педалі. Із середніми і невеликими гірками легко впорається електронний транспортний засіб в 500 w. На великі узвишшя рекомендується скористатися педалями.
  4. Різновид велосипеда безпосередньо залежить від способу використання. За необхідності розміщувати транспорт вдома та в багажник автомобіля варто придбати складний велосипед в магазині «Веломагазин». Для людей похилого віку краще придбати транспорт виду Україна або Дорожник, де рама низько знаходиться, є педальна система гальмування та розташована спереду корзина. Для рибалок і мисливців прекрасно підійде фетбайк з габаритними колесами і відмінною прохідністю. При швидкій їзді по міських дорогах варто купити електровелосипед гірського плану з великим об'ємом акумулятора і сильним двигуном.
  5. Комфорт і зріст. Рекомендується підбирати транспортний засіб відповідно до даних параметрів, відповідних кожній окремій людині. Краще пройти тест-драйв перед покупкою.
  6. Зовнішнє оформлення велосипеда має теж велике значення. Кожному власнику хочеться мати красивий і сучасний дизайн новинки.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар