Що таке холодильник French Door і чи потрібен він

Холодильники French Door від LG - це сучасна побутова техніка, яка дозволяє зберігати свіжість продуктів всередині. В основі такого холодильника встановлений лінійний компресор і багатопотоковий обдув за технологією Multi-air flow. Особливість холодильника - відсутність намерзання льоду на задній стінці і навіть в морозильній камері. Для цього інженери використовують технологію Total No Frost.

У такий холодильник можна покласти овочі, не боячись, що вони втратять свої смакові якості. На продуктах не утворюється конденсат, тому вони довше зберігають свою свіжість і користь.

Особливості конструкції

Холодильники French Door і знамениті європейські Side-by-Side - це не одне й те ж саме. Відмінність в тому, що в Side-by-Side два відділення холодильника розташовані поруч, а в French Door морозилка розташовується знизу. Вона може бути виконана у вигляді висувного ящика, або мати дві розсувні двері.

Зазвичай такі холодильники дуже великі, знизу розташовано декілька морозильних ящиків, а холодильне відділення має збільшені габарити. Ідеально підійдуть для великих сімей. Середній розмір «французького холодильника» - 80 см завширшки. Об'єм в середньому складає 400 літрів. У тих же Side-by-Side об'єми досягають 500 літрів в середньому.

Дуже часто у французьких холодильників знизу встановлені не ящики, а морозильні ларі. Вони можуть бути не такі зручні у використанні, але зате така морозилка довго не зношується, вона більш надійна і довговічна.

Переваги холодильників LG

Південнокорейський бренд побутової техніки поставляє продукцію на світовий ринок з 2001 року. За цей час він зарекомендував себе як надійний виробник, заробив відмінну репутацію і безліч шанувальників.

Холодильник French Door - найкраще рішення для збереження свіжих овочів і фруктів

Холодильники French Door від LG мають такі переваги:

  1. Наявність технології Total No Frost - вам не доведеться розморожувати агрегат, в морозилці не буде навіть інею.
  2. Контроль температури за допомогою LINEARCooling і DoorCooling plus.
  3. Збереження овочів і фруктів - ніяких сторонніх запахів і смаків, тільки свіжість і вітаміни.
  4. Компресор забезпечує стабільну роботу і виконання всіх функцій.
  5. Надійна і довговічна робота техніки, навіть якщо ви будете відкривати дверцята кожні п'ять хвилин.

Такий холодильний агрегат стане відмінною альтернативою для всіх, для кого американський варіант занадто великий, а стандартний комбі - занадто маленький.

Оцініть матеріал
(4 голосів)

Залишити коментар