Почати кар'єру ui/ux дизайнера просто

Ui/ux винесено в окрему область дизайну інтерфейсу. Фахівці в ній вважаються вузькопрофільними, але без їх втручання сайт неможливо зробити адаптивним під запит користувача і довести його інтерес до логічного завершення.

За часовими витратами ui ux навчання триває стільки ж, скільки і навчання верстці. Але пам'ятайте, що верстальників більше, ніж ui/ux фахівців.

Що таке ui і ux простими словами?

Ux - це досвід користування людини інтерфейсом, її враження від цього. Те, наскільки швидко і просто вона змогла досягти своєї мети.

Ui - фізичні характеристики і параметри інтерфейсу, його графічні елементи - зображення, кнопки, шрифти.

Відповідно Ui/ux-дизайн - це розробка красивих користувальницьких інтерфейсів, які не поступаються за функціональністю їх зовнішньому вигляду. Тобто зрозумілих, лаконічних, простих, таких, що добре реагують на дії, і естетично привабливих.

Навчання ui/ux дизайну

Скільки часу і сил необхідно для навчання ux/ui design?

Курси ui/ux від комп'ютерної школи Hillel пропонують навчання ux ui двічі на тиждень протягом чотирьох місяців. Цього часу достатньо, щоб зрозуміти, освоїти основи ui ux дизайну і почати застосовувати їх в безпосередній роботі. Спочатку в рамках домашнього завдання. А по закінченню курсу і безпосередньо в роботі.

За чотири місяці слухач повинен отримати навички реалізації ефективних графічних віконних додатків, розібратися в оптимізації коду, розробляти правильну архітектуру і використовувати сервіси для обміну даними між ними, навчитися проектувати зручний, цікавий, привабливий інтерфейс і адаптувати його до мінливих потреб користувачів.

Звичайно, ви можете пройти цей шлях самостійно. Є гарні приклади тих, кому самонавчання допомогло досягти приголомшливих результатів. Вони пишуть про це статті та книги, готують вебінари. Можна знайти собі ментора і під його крилом починати рух. Курси для дизайнера інтерфейсів на допомогу.

Чому ми за ux/ui designer курси? Вони довели свою ефективність. І той факт, що Hillel ще на одне місто поширив свої ui ux дизайн курси - Дніпро - теж аргумент. У них багато плюсів. Мінус єдиний - вони платні. Але знання в наш час - теж товар.

Плюси, які мають ux дизайн курси:

  • Курси дизайну інтерфейсів побудовані так, щоб охопити всю необхідну інформацію за алгоритмом. Інтегрований матеріал - від вивчення термінології до оптимізації кодів.
  • Розраховані у часі так, щоб ви могли ефективно вчитися і робити домашнє завдання, і відпочивати. При цьому не закинувши всю решту життя.
  • Ui/ux дизайн навчання ведуть викладачі, які є практикуючими фахівцями в авторитетних компаніях.
  • Безпосередня комунікація приносить користь засвоюваності. Запитуйте, що незрозуміло. Виправляйте, що неправильно.
  • Дисципліна - розклад, група, викладач, навіть проплачена сума створюють умови, щоб ви прийшли. Вебінар можна пропустити, перенести на потім. Почитати завтра. А сюди ви прийдете.
  • На такій позиції, як дизайнер інтерфейсів, курси вже готують до роботи. Це не основа для наступного ступеня вивчення. Ви вже можете працювати, паралельно поглиблюючи знання.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар