Гідротерапія з використанням гідромасажних ванн

Медичний термін гідротерапія дослівно перекладається як водолікування. Гідротерапія включає в себе найрізноманітніші медичні та косметичні процедури з застосуванням води. Такі процедури як обтирання, обливання холодною і гарячою водою, різноманітні душі і ванни проводяться з лікувальною або профілактичною метою. Водолікування успішно застосовується в реабілітаційній медицині.

Сьогодні все більшої популярності набирають гідромасажні ванни великих обсягів. Вони призначені для використання в лікувальних і санаторно курортних установах, а також в косметологічних клініках і СПА-салонах. Ванна з гідромасажем дозволяє проводити підводний душ-масаж. Це унікальна гідротерапевтична процедура, заснована на впливі води, бульбашок повітря і фокусної масажу струменем води проблемних зон на тілі людини.

Процедура гідромасажу не тільки порівнянна з лікувальним масажем, але і має ряд переваг перед ним. Вона надає більш глибокий і точний вплив на проблемні ділянки тіла. Біль, втома і напруга в воді менш відчутні. Завдяки цим особливостям купити гідромасажні ванни в Україні прагнуть багато водолікувальних установ та косметологічних клінік.

Гідромасажна ванна широко застосовується при лікуванні і профілактиці захворювань нервової системи, опорно-рухового апарату, допомагає зняти сильну втому і стрес. Підводний душ-масаж дуже добре тонізує, розслаблює і заспокоює.

Процедура гідромасажу

Принцип гідромасажних процедур

Гідромасажні ванни з підводним душ-масажем мають значно більший обсяг, в порівнянні з побутовими ваннами. У різних зонах ванни розташовуються спеціальні форсунки, через які під тиском викидаються струмені води.

Потоки води змішуються з бульбашками повітря. Напрямок та силу цих потоків можна регулювати. Панель управління дозволяє підібрати оптимальний варіант гідромасажу для кожного клієнта індивідуально, залежно від медичних показань.

Занурюючись в таку ванну, людина відчуває почуття невагомості. За рахунок води вага тіла зменшується, відбувається м'язове розслаблення, знижується тиск на хребет і всі види суглобів. Тому підводний душ-масаж є показаний при травмах і захворюваннях опорно-рухового апарату в реабілітаційний період.

Бульбашковий масаж діє на організм розслабляючи. Його призначають при неврозах, стресах і для посилення обміну речовин. Струменевий масаж тонізує і бадьорить м'язи.

Сам гідромасаж не може вилікувати захворювання, він застосовується в комплексному лікуванні з іншими медичними показаннями.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар