Думка про перспективу криптовалюти EOS і можливі інвестиції

Поняття криптовалюти EOS

На думку експертів, EOS є зручним і доступним варіантом для багатьох користувачів. Розробники проекту вважають його головною особлівістю високі пропускні спроможності та укладання контрактів у форматі смарт.

Період реалізації платформи і збору коштів тривав 12 місяців. Цього було цілком достатньо для гідної оцінки всіх плюсів EOS. Провідні програмісти запустили тестовий режим для підтвердження її ефективної роботи, але деякі експерти не схвалюють таке ризиковане рішення, оскільки користувачі все ще не впевнені в захищеності своїх грошових коштів.

Крім цього, експерти зазначили плюс EOS - протокол DPoS, що вимагає обов'язкового підтвердження при всіх грошових операціях з Біткоїн. Таким чином, намагання програмістів, які працюють над платформою, оцінили високо.

Цінова політика EOS

Зростання ціни криптовалюти EOS

Багато користувачів були готові до пристойних вкладень після кардинального зростання ціни EOS в найкоротші терміни - з 1 цента до 1 долара через місяць після появи токенів в 2017 році. Експерт зазначив професійний рівень розробників, які попрацювали над просуванням і розкручуванням. Незважаючи на це, тимчасові падіння платформи пов'язані з конкуренцією і недовірливістю з боку потенційних користувачів. Але все ж розробники не зупинили роботу свого проекту.

Здатність EOS дозволяє виконати моментальну обробку численного потоку операцій. Експерт стверджує, що шанс виграшу буде у тих користувачів, які користувалися першим додатком і придбали токени відразу ж після його запуску. Така позиція привернула користувачів, які планували розробку власних проектів.

Експерт виділив явні переваги функціоналу EOS:

  • постійне збільшення масштабованості платформи;
  • швидке усунення несправностей і реакція на різні ситуації;
  • досконалий інтерфейс і набір веб-інструментів;
  • гнучкість вартості монет;
  • розподіл токенів протягом 341 дня, що дозволяє вчасно отримати всю інформацію про вкладення

Розглянувши всі особливості роботи EOS, експерт прийшов до деяких висновків з приводу можливих ризиків:

  • право розробників особисто розпоряджатися вкладами, що викликає недовіру серед користувачів;
  • наявність доступу до функції контролю тільки у власника.
  • величезна кількість конкуруючих проектів на ринку криптовалюти;
  • наявність тільки тестового режиму

Тестовий режим криптовалюти EOS

Експерти в сфері криптовалюти схиляються до використання інвестиційної платформи в короткочасному режимі. Необхідно постійно контролювати навіть незначні зміни ситуації і при першій же нагоді продавати криптовалюту.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар