Підставка Razer Base Station Chroma для навушників отримає свою RGB-підсвічування

До теперішнього часу Razer, Corsair і безліч інших виробників встигли супроводити практично кожен аксесуар для PC змінює колір RGB-підсвічуванням. Першими її отримали клавіатури і комп'ютерні миші, трохи пізніше RGB-лихоманка захопила навіть килимки. В Razer не планують зупинятися на одних тільки килимках з підсвічуванням: для лінійки Chroma був анонсований новий аксесуар. Їм стала база для навушників Razer Base Station Chroma.

За своєю суттю, Razer Base Station Chroma дійсно є підставку для навушників з підсвічуванням Chroma. Ніякими деталями про новий пристрій в Razer поки не діляться, але, судячи з представлених зображеннях, підсвічування розташована на стрічці, обертається навколо бази підставки.

Підставка Razer Base Station Chroma для навушників

Насправді, пристрій працює не тільки в якості підставки, але і як USB-хаб. Base Station Chroma оснащена трьома USB-портами, що дозволяють вам як заряджати гаджети, так і віддалено підключати додаткові пристрої. Наприклад, клавіатуру або миша, не витягуючи дроти до самого системного блоку комп'ютера. Сама по собі база здається досить марним аксесуаром, без якого можна спокійно обійтися. Але функціонал USB-хаба може дійсно виявитися корисним для багатьох користувачів.

Якщо ви вже встигли зануритися в створену Razer екосистему лінійки девайсів Chroma і хочете дізнатися більше про те, як в неї вписується Base Station Chroma, у нас є для вас новини: поки в Razer і з цього приводу не дають ніяких пояснень. Однак, відомо, що пристрій відправиться у відкритий продаж в третьому кварталі 2017 року. Ймовірно, точні технічні характеристики з'являться ближче до повноцінного релізу. І обійдеться вам підставка в 59,99 $.

Підставка для навушників Razer Base Station Chroma

Побачили і точно вирішили, що вам така штука потрібна? Тоді на офіційному сайті виробника ви можете зареєструвати свою зацікавленість в пристрої. Після цього залишиться тільки чекати новин і докладних технічних характеристик. Сподіватимемося, що незабаром ми отримаємо більше деталей про релізі і можливостях Base Station Chroma!

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар