Розумна рулетка Cubit полегшить процес ремонту та декорування приміщення

Ремонт і оновлення власного житла може виявитися стресовим і фрустрірующім процесом. Але останні технології здатні трохи його полегшити. Стартап-компанія Plott з Нью-Джерсі хоче спростити процес вимірювання і картування простору при допомоги розумної рулетки Cubit. Завдяки супутнього додатком ви зможете візуалізувати всі потенційні зміни до того, як занесете молоток над реальними стінами будинку.

Рулетка Cubit компактна, за розмірами вона всього 3.8 х 9.84 х 9.2 см. А ось начинка вражає сильніше розмірів. В рулетку вбудовані два лазерних сенсора, розроблені для вимірювання висоти і ширини приміщення до 30,5 метрів в кожному напрямку. звичайно ж, вимірювати рулеткою можна не тільки ідеально прямі відстані: для обміру предметів з нестандартною формою передбачено коліщатко розрахунку параметрів.

Розумна рулетка Cubit полегшить процес ремонту

Працює Cubit від батареї, одного заряду якої достатньо на 3000 зчитувань вимірювань. Заряджається через microUSB кабель. Розробники стверджують, що похибка точності лазерних сенсорів становить 3,2 мм на кожні 9 метрів. Таким чином, якщо вам потрібні дуже точні вимірювання, ця рулетка стане відмінною помічницею.

Розумна рулетка Cubit

Вимірювання демонструються на LCD-екрані, але більше інформації легко отримати в супутньому мобільному додатку, яке зв'язується з рулеткою по Bluetooth. У додатку можна зберігати і порівнювати отримані вимірювання, а також через нього можна працювати з режимом доповненої реальності. Цей режим допоможе, наприклад, правильно розвісити картини або фотографії на стінах. Тому що ви спочатку подивіться, як і куди варто повісити, а потім підете вбивати в стіни цвяхи. Cubit буде працювати вашим персональним помічником в декоруванні приміщення.

Рулетка Cubit

Зараз розумна рулетка Cubit доступна для попереднього замовлення на краудфандінговой платформі Indiegogo. Кампанія поки не відбила заявлену мінімальної суму в 30 000 $, але час у стартапа Plott ще є. 49 $ забезпечать вам одну рулетку (якщо все пройде за планами), а відразу дві можна взяти за 90 $ за кампанії. Роздрібна ціна складе 99 $ за одну штуку. Відправляти рулетки Cubit замовникам стартап Plott планує вже в листопаді цього року. Переконатися в тому, що така штука в господарстві знадобиться, можна, подивившись демонстраційне відео від розробників.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар