Потужна Nokia 3310 дійсно повертається

Фінська компанія HMD Global, якій на найближчий десяток років належать права на бренд Nokia, представила новий-старий гаджет. На виставці MWC в Барселоні була продемонстрована оновлена ... Nokia 3310. Так-так, та сама, про живучість якої інтернет складає легенди, а меми з всесвітньої мережі не застарівають, на відміну від самого телефону. Звичайно, на тій же презентації була представлена абсолютно нова лінійка смартфонів під цим брендом. Але кого хвилює вона, коли найживучиша звонилка повертається, немов Термінатор?

Та сама Nokia 3310 запам'яталася завдяки змінним корпусам, неймовірно довгому життю батареї, не менш неймовірною міцністю і доступністю. Ну і, звичайно ж, "змійкою". Нова Nokia 3310 виглядає набагато більш стильною і сучасною, на відміну від свого досить потворного зовні предка. Але оригінальна форма і дизайн кнопок розробниками були збережені. А ось на задній частині ми бачимо те, чого у старенької 3310 в житті не було. Камеру. А ще у оновленої легенди кольоровий дисплей.

Звичайно, великою несподіванкою повернення не стало. Тому що за пару тижнів до повноцінного анонса розробники вже дражнили нас можливим виходом Nokia 3310. Зацікавлені навіть почали прикидати, чого б вони хотіли від нової неубивної звонилки. Само собою, крім улюбленої всіма власниками старих телефонів "змійки". І тієї самої невбиваємості з тривалим життям батареї. Ось тільки новому-старому девайсу розробники безпосередньо на виставці присвятили від сили хвилин п'ять, не надавши майже ніяких подробиць.

Новий Nokia 3310

Деталі були надані переважно по батарейці. Вона протягне 22 години безперервних розмов на одному заряді. Або цілий місяць в стандартному телефонному режимі. А ще там все-таки буде "змійка". І вбудовані рінгтони від Nokia, які колись могли дратувати, а зараз викликають тільки напад ностальгії. Про те, чи був телефон взагалі осучаснений чимось крім камери і кольорової матриці екрана, поки невідомо.

Очевидно, що цей телефон залишиться простою дзвонилкою, яку складно зустріти в сучасному мобільному світі, наповненому смартфонами. Але завдяки дуже низькій ціні в 52$ і тим самим нападам ностальгії цей телефон, напевно, буде зметено з прилавків, коли він надійде в магазини у другій чверті цього року.

Оцініть матеріал
(0 голосів)

Залишити коментар