Зарядна станція mophie powerstation USB-C XXL зможе зарядити навіть MacBook Pro

Пауербенкі і додаткові батареї стали сумною, але невід'ємною частиною нашого цифрового мобільного життя. Але незалежно від того, якими б зручними і корисними такі пристрої були, вони залишаються девайсами, від яких немає ніякої користі, коли розряджається, наприклад, ноутбук. На MacBook останнього покоління встановлюються зарядні порти USB-C, що може вирішити проблему частково, якщо у вас під рукою є зарядний кабель.

Тепер завдяки компанії mophie підключатися по кабелю можна не тільки до розетки, а й до портативної зарядної станції powerstation USB-C XXL. Розробники стверджують, що ця станція здатна підтримувати заряд вашого MacBook протягом 14 годин. Само собою, смартфони та планшети на зарядної станції також можна буде заряджати, що не тягаючи для них додатковий пауербанк.

Зарядна станція mophie powerstation USB-C XXL

Компанію Apple активно критикували за очевидно хитромудрий роз'єм живлення MagSafe, розроблений для використання портів USB-C (або тільки одного, як у випадку з дванадцятидюймовими MacBook 2015). На додаток до мультизадачність функцій передачі даних і відео, цей новий тип з'єднання дозволив навіть ноутбуки заряджати від пауербанков. Звичайно, якщо вони відповідали технічним вимогам.

Зарядна станція powerstation USB-C XXL від mophie цим вимогам повністю відповідає. Всередині неї встановлена ​​батарея ємністю 19500 mAh з рівнем вихідної потужності в 3A/30W, що стало можливим завдяки саме передачі енергії з USB-C. Це означає що пристрій дає достатню потужність для зарядки навіть MacBook Pro 2016 року. І це за умови паралельного заряду планшета через інший вбудований порт USB-A типу.

Зарядка mophie powerstation USB-C XXL

Установка порту USB-C як основного дає зарядної станції і інші корисні можливості. Так сама станція може заряджатися через сумісні з USB-C джерела живлення. І навіть заряджати інший девайс, поки заряджається. Завдяки розумним можливостей пристрою при такому розкладі спочатку заряджається підключений девайс до максимуму, а вже потім & nbsp; & mdash; зарядна станція.

Powerstation USB-C XXL від mophie

Звичайно, коштувати вона буде дорожче, ніж пересічний пауербанк або зовнішня батарея. Але не так багато зовнішніх акумуляторів здатні заряджати MacBook Pro 2016 року. Обійдеться mophie powerstation USB-C XXL в 149,95 $. І доступна буде тільки через магазини Apple (Як онлайн, так і офлайн) і магазин самого виробника.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар