Як працює інжинірингова компанія

Без послуг конструкторів і інженерів, проектувальників, промислових дизайнерів не обходиться жодне виробництво. При цьому якщо у вас немає власних фахівців, інжинірингова компанія в Києві оперативно розробить проектну документацію будь-якої складності.

Такі послуги дуже затребувані за необхідності проектування і створення деталей, механізмів, блоків обладнання або цілих машин. Важливо, що промислова інжинірингова компанія дотримується всіх стандартів (наприклад, ГОСТ), а тому надалі у замовника не виникає проблем з експлуатацією технічних засобів і відповідністю креслень, макетів, іншої документації. Промислова інжинірингова компанія візьметься за проектування і підтримку САПР, розробку конструкторської документації, виробництво виробів на замовлення, розрахунок методом кінцевих елементів, моделювання виробів, інжиніринговий консалтинг, виробничий аутсорсинг і субконтракт.

Інжиніринговий консалтинг

Як відбувається робота над замовленням клієнта

Вам може знадобитися або виробництво вироба на замовлення, або інжиніринговий консалтинг. І в першому, і в другому випадку може розроблятися специфічна документація. На першому етапі фахівці компанії з'ясовують, які саме послуги потрібні клієнту, а далі відбувається робота в кілька етапів:

  • постановка задачі і пошуки шляхів вирішення проблеми;
  • погодження та затвердження з замовником;
  • розробка, конструювання та складання документації;
  • створення візуального втілення задуманого;
  • робота над створенням і демонстрацією дослідного зразка.

Оскільки промисловість не стоїть на місці, з'являються нові методи конструювання. Ви можете бути впевнені, що робота над завданнями ведеться на новітньому програмному забезпеченні (в популярних у інженерів середовищах).

Які компанії звертаються за послугами

Будь-яке підприємство, яке веде роботу над створенням конструкцій, механізмів, машин і інших складних речей звертається за послугами. Наприклад, якщо необхідно проектування і підтримка САПР, терміново потрібно в стислі терміни вирішити внутрішні питання виробництва, виготовити тестові зразки, запустити серійний випуск продукту, скористатися специфічним промисловим обладнанням (розкрій, термообробка металів) і так далі. Якщо вам потрібна розробка конструкторської документації будь-якої складності, ви можете використовувати інтелектуальний потенціал профільної компанії.

Виробничий аутсорсинг і субконтракт

Чому вигідніше віддавати деякі завдання на аутсорсинг

Оскільки Україна є відмінним місцем з точки зору професіоналізму технічних працівників, можна заощадити, - субконтракт і аутсорсинг використовують всі фірми, якщо потрібно виконувати поодинокі завдання складного характеру.

Наприклад, розрахунок методом кінцевих елементів (МКЕ), коли необхідно розраховувати міцність в спеціальних проектувальних середовищах типу CAD. Такі завдання можуть виконуватися тільки спеціально навченими професіоналами, які мають потужний технічний бекграунд.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар