Навушники Bose SoundSport Free стануть по-справжньому бездротовими

Компанія Bose, схоже, намагається прорватися в гонку "по-справжньому" бездротових навушників зі своїми новими SoundSport Free. Вони націлені на ту категорію потенційних покупців, яким необхідна пара навушників для активної діяльності і тренувань. Модель пропонує ряд корисних функцій спеціально для спортсменів. Наприклад, вони стійкі до потрапляння води. І не почнуть барахлити від вашого зайвого потовиділення. Вони також оснащені антеною, завдяки якій ви отримаєте надійний сигнал, незалежно від того, де будете перебувати.

Як у випадку з більшістю бездротових навушників на Bluetooth, радіус сигналу становить 9 метрів. Однак, в Bose кажуть, що завдяки антені ніяких розривів сигналу і перешкод не буде. Незалежно від того, знаходиться смартфон у вас в кишені або ж в тренувальному рюкзаку. Кожен навушник важить по 10 грам, але не дивлячись на це, розробники змогли увіткнути в малюків непогані акустичні можливості. Усередині вас чекає цифровий сигнальний процесор від Bose і гучність EQ.

Навушники Bose SoundSport Free

Літієві іонні батареї вбудовані в кожен навушник. На одному заряді SoundSport Free зможуть працювати 5 годин. Поставлятися вони будуть з окремим зарядним кейсом, якого вистачить ще на 10 годин використання навушників. Заряджає швидко. контроль здійснюється через правий навушник. Також є опція пошуку навушників, якщо ви залишили їх в різних місцях. Скористатися їй вийде завдяки супутньому додатком для смартфона Bose Connect App (працює як на iOS, так і на Ansdroid). У вухах самі затички тримаються надійно завдяки своїм конструкційним особливостям.

Бездротові Bluetooth навушники SoundSport Free від Bose

Навушники будуть доступні в двох різних кольорах: чорний варіант і блакитний з жовтими акцентами. На чорний варіант вже можна оформляти попередні замовлення. Блакитний буде доступний пізніше, але поки немає навіть орієнтовної дати відкриття попереднього замовлення. Обидва варіанти вийдуть вже в цьому році. І, незалежно від того, яку забарвлення ви виберете, навушники SondSport Free обійдуться вам в 249.95 $.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар