Movavi Конвертор Відео

Навіть якщо ви не є професіоналом у сфері сучасних інформаційних технологій і досить рідко займаєтеся обробками свого відео, але любите знімати різні відеоролики або у вас є необхідність обробки відеороликів різного формату, то ви неодмінно оціните програму Movavi Конвертор Відео.

Ця програма ідеально підійде для підготовки будь-яких медіа файлів, при цьому працювати з нею ви зможете на будь-якому сучасному пристрої. Для того, щоб скористатися цим відео конвертером, вам досить встановити цю програму на комп'ютер, планшет, телефон, електронну книгу або Sony PlayStation. Зробивши це, ви отримаєте простий, але потужний інструмент, здатний виконати всі необхідні операції з відео роликом.

Movavi Конвертор Відео здатна виконувати безліч різних завдань, серед яких можна згадати:

  • конвертацію в будь-які формати;
  • можливість збереження обробленого файлу для мобільних пристроїв;
  • стиснення великих файлів;
  • підготовка відео для програвання на будь-якому пристрої.

Крім цього, Movavi Конвертор Відео дозволяє поліпшувати якість картинки, налаштовувати на власний смак гучність звуку, з'єднувати файли, вибирати фрагменти для конвертації, робити кадри, виконувати поворот відео. А якщо до всього перерахованого додати простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з повною русифікацією, то така програма стає просто обов'язковою для установки на вашому комп'ютері.

Основні завдання Movavi Конвертор Відео

Всі ваші сумніви в необхідності придбання даної програми розвінчаємо той факт, що програма здатна швидко і якісно конвертувати завдяки зручним і вже готовим налаштувань для більш ніж 200 мобільних пристроїв. Це дозволить вам підготувати і завантажити відео в усі популярні соціальні мережі за лічені секунди, не хвилюючись про якість і без зайвих зусиль. Також Movavi Конвертор Відео дозволяє вибирати формат, який вам необхідний, адже вже містить всі найсучасніші кодеки для відео, аудіо та зображень.

Ще одним плюсом на користь Movavi Конвертор Відео стане використання інноваційного режиму SuperSpeed ​​при конвертації, що дозволяє значно швидше конвертувати ваше відео без втрати якості. Також програма використовує апаратне прискорення, яке також якісно позначається на швидкодії роботи програми.

Проведене тестування програми Movavi Конвертор Відео показало відмінні результати швидкодії програми в порівнянні з основними аналогами. Це дозволяє бути впевненим в тому, що ви вибрали найкраще додаток для ваших цілей.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар