Камеру FrontRow можна повісити на шию замість медальйона

Більшість сучасних смартфонів вже обладнано залізом, що дозволяє знімати відео від першої особи і транслювати в режимі онлайн. Однак, незважаючи на це, деякі компанії продовжують працювати над створенням носяться камер, які найбільш вдало зможуть вписатися в життя носія. У Snapchat для цих цілей є Spectacles. А тепер і у Ubiquiti Labs є FrontRow. Пристрій, оснащений двома камерами і можливістю живої трансляції на Facebook, Twitter або YouTube, спроектовано так, щоб записувати життєві події вам стало ще простіше.

Переносна камера FrontRow виконана в формі кулона висотою в 59,8 мм і шириною в 70,3 мм. Це трохи крупніше стандартного прикраси, але і служить воно не тільки декоративним цілям. Важить пристрій 55 грам, оснащене основною камерою в 8 мегапікселів і задньої в 5 мегапікселів. На передній частині розташовується сенсорний дисплей діагоналлю в 1,96 дюйма.

Камера FrontRow

В камеру вбудована батарея, заряду якої вистачить на 50 годин в режимі очікування, на 2 години запису або приблизно 1,45 години на трансляцію в прямому ефірі. Заряджається FrontRow за допомогою кабелю USB-C типу. Порт також призначений для перенесення відзнятого матеріалу на інший носій. Свого вільного простору у камери 32 Gb. Матеріал можна перенести і по Bluetooth 4.1 або Wi-Fi.

Відео записується з роздільною здатністю 1080p. Завдяки інтерфейсу на базі операційної системи Android, користувач може легко вибирати режими зйомки. При з'єднанні з інтернетом по Wi-Fi або смартфоном, відео можна безпосередньо транслювати. А можна просто записувати оффлайн.

Переносна камера FrontRow від компанії Ubiquiti Labs

Управління записом відбувається за допомогою тачскрін. Також можна для старту і зупинки запису використовувати невелику кнопку на одній зі сторін пристрою. Зрозуміти, йде запис чи ні, можна завдяки невеликому LED-індикатору. Поки невідомо, захищена Чи FrontRow від ударів і попадання води. Було б непогано, особливо для тих, хто планує носити на собі такий кулон цілими днями.

Обійдеться компактна переносна камера-кулон недешево. Заплатити за неї доведеться 399$. Камери FrontRow доступні в глянсовому чорному, рожевому або білому варіантах.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар