Як вибрати стіл з регульованою висотою

В даний час столи, регульовані за висотою, стають все більш популярними. Зростаючий інтерес до них - це прямий наслідок багатьох досліджень, згідно з якими постійна робота в сидячому положенні завдає здоров'ю людини великої шкоди. Саме тому стіл з регульованою висотою сьогодні хочуть купити так багато людей.

Переваги столів з регульованою висотою

Головні переваги даних столів наступні:

  • Красивий і стильний дизайн, який легко поєднується і з домашніми, і з офісними меблями.
  • Довговічність. Такі вироби мають досить довгий експлуатаційний термін.
  • Надійність (вони орієнтовані на значне навантаження).
  • Компактність, що дуже зручно для невеликих приміщень.

На що слід звернути увагу

Особливості вибору столів з регульованою висотою

Як правильно вибрати стіл з регульованою висотою? При виборі важливо обов'язково звертати увагу на наступні параметри:

  • Інтервал ширини. Ширина столу - відстань від задньої частини стола до передньої. Мінімальна ширина виробу, як правило, залежить від ширини опор столу. Ширину треба вибирати під власні потреби, в залежності від того, що буде розміщуватися на стільниці: тільки монітор і клавіатура, або ж ще щось.
  • Максимальне навантаження. Чим вище найбільше навантаження виробу, тим більш стійким він буде. Це особливо відчутно в стоячому положенні для роботи.
  • Інтервал довжини. Довжина столу з регульованою висотою - це дистанція від правого до лівого краю виробу при положенні сидячи за столом. Мінімальна довжина часто залежить від найменш допустимої відстані між опорами столу. Довжину підбирати треба під свої потреби, в залежності від того, які предмети планується розміщувати на стільниці по сторонам від себе, наприклад: підвісні тумби справа і зліва від центральної частини.
  • Особливості. Опція запам'ятовування положення висоти - одна з найбільш важливих для столу з електроприводом. Завдяки їй достатньо буде лише раз налаштувати висоту столу для роботи сидячи і стоячи, щоб забезпечити найбільший комфорт при роботі за виробом.
  • Регулювання. Електричний варіант настройки висоти є виключно у столів з електромотором, який, зрозуміло, вимагає підключення до мережі, і здійснюється за допомогою спеціального пульта управління. Вироби з механічним регулюванням мають різні механізми. Вони не такі дорогі, проте менш зручні при частій зміні положення висоти столу.

Якщо купувати стіл з регульованою висотою, слідуючи вище описаним рекомендаціям, можна придбати дійсно якісний і оптимальний виріб.

Оцініть матеріал
(10 голосів)

Залишити коментар