Корисні гаджети для домашніх тварин

Власникам кішок щодня доводиться вирішувати безліч завдань з догляду за твариною: піклуватися про правильно підібраний корм, ліки та розваги вихованця.

Крім посуду, кігтіточок, засобів гігієни та інших аксесуарів потрібна зручна переноска для кота. Це вдале рішення, якщо господар тварини веде активний спосіб життя. Переноска потрібна і для поїздок до ветеринарної клініки. Без спеціальної клітки, що відповідає стандартам, не вийде перевезти кішку в наземному або авіатранспорті.

Сумка для перенесення кота

Асортимент переносок

Для транспортування тварин зазвичай використовують брендові сумки, рюкзаки та контейнери.

Рюкзак-переноска для кота

  • Сумки виготовляють з практичного текстилю зі зручними ременями. Модель підбирається з урахуванням ваги і габаритів вихованця. Передбачені тверді вставки, що не дозволяють дну сумки прогинатися під вагою тварини. Кіт може розміститися всередині сидячи або лежачи. Вентиляція представлена вставками з міцної сітчастої тканини.
  • Зручні рюкзаки з регульованими ременями анатомічної форми - найкомфортніше рішення для перенесення кота на будь-які відстані. Це вільні руки, мобільність, максимальна безпека, наявність сітчастих вставок для безперешкодного доступу повітря.
    Багато моделей рюкзаків оснащені світловідбиваючими елементами, а також короткими повідцями для утримування тварини всередині. Знімне дно полегшує догляд за конструкцією.
    Користуються популярністю моделі, які можна закріпити на грудях: плюс конструкції - візуальний контроль за вихованцем.
    Добре себе зарекомендувала сумка-рюкзак: трансформери дозволяють подорожувати, створюючи ідеальні умови для тварини.
  • Для транспортування кота під час автомобільної поїздки, заміської подорожі або виїзду на відпочинок варто обзавестися просторими пластиковими клітинами з гарною вентиляцією. Такі переноски зручні завдяки простоті догляду, гарному огляду для вихованця, можливістю контролювати його стан. Дверцята оснащені надійними засувками. Спеціальна підстилка зробить тимчасове перебування тварини в клітці максимально комфортним.

Пластикова переноска для кішок

В інтернет-магазині можна підібрати будь-яку переноску для комфортних подорожей з кішками. Всі представлені в каталозі вироби виконані з екологічних матеріалів, що легко миються, оснащені якісними застібками і кріпленнями. Це міцні і надійні конструкції від перевірених виробників, якісні клітини, рюкзаки та сумки для котів і кішок будь-яких габаритів!

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар