Розумний Будинок, Дякую за Турботу

Більшість з нас звикли вважати домашні клопоти і побутові турботи нехай і далеко не найприємнішою, але все ж таки невід'ємною частиною повсякденного життя. Погодьтеся, щоб зробити повітря в приміщенні більш прохолодним, потрібно включити кондиціонер, щоб в кімнаті стало світло, хтось повинен клацнути вимикачем. Однак прогрес, як відомо, не стоїть на місці, і тепер ваше житло в змозі подбати про вас і ваш комфорт практично без будь-яких зусиль з вашого боку. Чи це можливо? З інноваційною системою «Розумний будинок» - цілком!

Що таке «Розумний будинок»?

Під цим терміном фахівці мають на увазі систему, в рамках якої дротовим способом об'єднуються побутові прилади і комунікації, без яких не обходиться жоден сучасний будинок або квартира. Це дозволяє їм функціонувати відповідно до обраного самим власником алгоритму і не тільки робити життя останнього набагато більш комфортним, а й:

  • Контролювати витрату води, електроенергії та газу, істотно скорочуючи її
  • Захищати побутову техніку (наприклад, йдучи, ви забули погасити світло або вимкнути праску - «розумний будинок» своєчасно і безпечно зробить це за вас)
  • Оберігати житло від можливих аварій і збоїв в роботі елементів електромережі або водопроводу (якщо в трубі буде виявлена теча, «розумний будинок» автоматично припинить подачу в неї води)
  • Перешкоджати несанкціонованому проникненню, фіксуючи обличчя зловмисників на камери і відправляючи вам належне повідомлення у вигляді SMS

Додаток на смартфоні для управління функціями розумного будинку

При цьому власник отримує можливість керувати всіма цими та багатьма іншими функціями дистанційно. Для цього досить встановити на смартфон зручний додаток з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який регулярно вдосконалюється і оновлюється.

Установка і налагодження

Якщо ви думаєте, що для монтажу і налаштування усього цього складного обладнання вам знадобиться цілий арсенал специфічних інструментів, знань і досвіду, поспішаємо вас заспокоїти - фахівці готові взяти всі супутні турботи на себе.

Установка і налагодження системи розумний будинок

Вам залишається лише зв'язатися з розробниками будь-яким з представлених на сайті компанії способом, розрахувати вартість, узгодити всі деталі і насолоджуватися численними перевагами цієї унікальної системи. Ми готові допомогти Вам в будь-який час року.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар