Школа англійської мови WinWin з повним зануренням

WinWin Cambridge Educational Center це нова школа англійської в Києві, яка працює за принципом повного занурення. Вона допоможе кожній людині яка звернулася до нас навчитися добре говорити, і думати на іноземній мові. Крім основних програм навчання, студентів чекає кілька тематичних безкоштовних фішок - завдяки ним поліпшуються загальні навички володіння мовою. На даний момент, є програми, які пропонує система навчання cambridge language exams в Києві. На нашій офіційній сторінці, кожен бажаючий зможе перевірити рівень мови.

Англійська мова з сертифікатом Cambridge English

Міжнародний бізнес і подорожі, ділові відносини з партнерами і спілкування з приятелями з усього світу, навчання за кордоном і онлайн & mdash; це все і багато іншого вимагає хорошого знання мови. Англійська мова & mdash; важливий інструмент, без володіння яким важко стати успішним.

Чому ми

Навчання англійській за ціною мовних шкіл і освіта - курси англійської стали ще доступнішими. "Повне занурення" в англійську мову - унікальний курс від cambridge english в г. Киев, розроблений компанією Berlitz - найстарішої мережею шкіл іноземних мов.

"Повне занурення" - зареєстрована торгова марка, тому інші школи іноземних мов не зможуть використовувати дану назву для себе. Однак, даний зверхінтенсивний і ефективний курс так добре зарекомендував себе, що поняття "повне занурення" давно стало прозивним.

Переваги центру вивчення

Ми є основним партнером авторизованого тестового центру Cambridge English Assessment на території України & mdash; Grade Education Centre. Методи викладання в нашому центрі були засновані на існуючих стандартах Кембриджського університету. Дані курси проводяться за авторськими програмами, які були розроблені нашими викладачами. Курси школи побудовані так, щоб освоєння кожного йде слідом рівня відбувалося більш ефективно, підтвердженням чому є успішне складання іспиту в Cambridge English і наші позитивні відгуки.

Школа англійської мови WinWin

  • Повне занурення. Прийшовши до нас в школу, учні будуть чути іноземну мову. Англійська мова буде вестися після входу. Наставники говорять з учнями англійською.
  • Результат. За статистикою, понад 500 студентів, які відвідували дані курси, з успіхом пройшли тести IELTS, а також тест PET. Ще про результати можуть сказати відгуки подяк.
  • Сучасні матеріали. Школа ґрунтується на найсучасніших програмах, надаючи студентам тільки найкращі навчальні матеріали.
  • Ціна. Щоб краще зрозуміти, чи підходить школа з вивчення англійської чи ні, досить мати 135 гривень.
  • Методики викладання в центрі засновані на міжнародних стандартах Кембриджського університету.
  • З кожною групою працюють 2 професійних тренера-лінгвіста.

Кожен вечір студентів очікує особливе шоу - Англійський клуб. Ви самі станете учасником аукціону і зніміть англійський фільм, напишіть сценарій для рекламного ролика і зіграєте в захоплюючу гру - і все це англійською.

Оцініть матеріал
(2 голосів)

Залишити коментар