Комплексний аудит сайту - пошук і виправлення помилок в роботі

SEO-аналіз електронного ресурсу – важливий і трудомісткий процес, якому піддаються як молоді проекти, так і застарілі майданчики, що потребують оптимізації та оновлення. Дана послуга дозволить виявити причини низької віддачі, нерентабельність бізнесу, забезпечити справну технічну роботу сайту, підвищити його юзабіліті, удосконалювати контент, параметри і маркетингові складові. Щоб аналіз сайту привів до позитивних результатів, зайняв мінімальну кількість часу і не зажадав великих вкладень, зверніться до фахівців агентства системних інтернет-рішень Wezom.

Увага! Комплексний аудит сайту – перший етап SEO-оптимізації. Саме після проведення ретельного аналізу ресурсу, оцінки його юзабіліті, пошуку технічних помилок і неякісного контенту складається стратегія по просуванню проекту і підвищенню його позицій в результатах пошукової видачі.

Основні параметри успіху

Згідно з вимогами пошукових систем, просуватися на лідерські рядки запитів можуть ресурси, які не мають помилок в технічній роботі, сайти з унікальним, якісним, таким, що відповідає встановленим нормам контентом, інформативними текстами, високими показниками юзабіліті для користувачів. Якщо майданчик не піднімається в рейтингу після проведення SEO-оптимізації, то проводиться комплексний аналіз перерахованих параметрів, помилки усуваються, оновлюється наповнення сторінок. Аудит веб-ресурсу складається з трьох компонентів:

  • технічний. Він полягає в пошуку і усунення програмних вразливих місць, помилок в модулях, зміні швидкості завантаження сторінок, оцінці функціональності верстки та поліпшенні даних показників;
  • маркетинговий. При проведенні аналізу враховуються продають якості майданчика, необхідно відстежити і активність конкурентів, а також удосконалювати функціональність «Кошики», забезпечити зручну взаємодію клієнта і проекту;
  • пошуковий. Аудит спрямований на виявлення причин відсутності просування у топ, втрат позицій. Щоб визначити фактори, необхідно вивчити вимоги пошукових систем і зрозуміти, чи відповідає ресурс встановленим параметрам.

    Виявивши помилки в кожному компоненті електронного ресурсу, усунувши « ями » і оновивши наповнення сторінок, ви повернете сайт на лідерські позиції або забезпечите швидкий результат проведення комплексної оптимізації.

    Комплексний аудит сайту

    Важливо! Фахівці радять не виділяти один з компонентів. Всебічний аналіз сайту дозволить точно виявити проблеми і запобігти появі інших помилок, що позитивно позначиться на економії часу і коштів.

    Коли необхідно провести комплексний аудит

    Технічний, пошуковий і маркетинговий аналіз веб-сайту обов'язково проводиться для нових майданчиків, які найближчим часом будуть оптимізуватися і просуватися в пошукових системах. Аудит необхідний і для старих проектів, які потребують розкрутки і оновленні. Пошук помилок – єдиний варіант, що дозволяє визначити причину втрати позицій в пошуковій видачі. Внутрішній аналіз веб-сайту досить затребуваний серед власників бізнесу в інтернеті, які хочуть підвищити положення майданчика в результатах пошуку і грамотно витрачати бюджет на просування, уникаючи помилок в роботі і виключаючи втрату часу і матеріальних засобів на внесення змін в технічні дані або контент.

    Щоб процес моніторингу та оцінки параметрів майданчика був виконаний швидко і якісно, ​​зверніться в компанію Wezom. На сайті агентства можна ознайомитися з комплексом робіт по аудиту, а також замовити послуги з оптимізації.

    Увага! Скориставшись пропозиціями компанії Wezom з просування молодого сайту або замовивши комплекс робіт по розкрутці проекту, ви безкоштовно отримаєте аналіз ресурсу, що є одним з етапів процесу оптимізації.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар