Особливості вибору б/у телефону

За останні роки на ринку з'явилося гігантську кількість смарфтони. Всі гаджети розподілилися за своїми ціновими сегментами, в нижчому з яких зустрічаються бюджетні моделі в районі 100 доларів, а в високому — апарати вартістю в дві місячні зарплати рядового менеджера. Бажання володіти заповітним девайсом відключає розум, тому люди без страху беруть великі кредити на техніку. Але просунуті користувачі давно вже знають, що якщо купити б / у айфон 7 плюс, то він обійдеться мало не в два рази дешевше. Треба тільки ретельно перевірити смартфон на наявність дефектів.

Для тестування пристрою візьміть з собою карту пам'яті MicroSD, куди попередньо закачайте пару музичних треків і кілька однотонних картинок різного кольору. Ще покладіть в кишеню SIM-карту з позитивним балансом, працездатні навушники і інший телефон, щоб порівняти яскравість дисплея і гучність динаміків.

Особливості вибору б / у телефону

Коли зустрінетеся з покупцем або прийдете в салон, слід почати тестування гаджета з визначення битих пікселів. Для цього і знадобляться однотонні картинки. Вставте карту пам'яті MicroSD і відкрийте її вміст в « Галереї &raquo ;. Пролістніте картинки і уважно вдивіться в екран. З'явилися маленькі квадратні точки ясно вказують, що присутні згорілі пікселі. Але їх наявність рідко призводить до відмови матриці. Якщо вони не сильно вам заважають, то користуватися таким гаджетом можна ще дуже довго. Далі треба перевірити адекватний введення тексту з електронної клавіатури. Відкрийте будь-який додаток або редактор, а потім напишіть будь-який набір слів. Якщо при натисканні на літери праворуч з'являються невідомі символи або абракадабра;, то в телефоні — дефектний тачскрін. Якість звучання динаміка визначають простим перебором стандартних мелодій з пам'яті телефону або запускають принесені з собою музичні треки. Ви не помилитеся, тому що не один раз їх включали на інших пристроях. Для перевірки Wi-Fi досить підключитися до будь-якої мережі, зараз вона ловиться в будь-якій точці міста. Також уважно вивчіть гніздо для USB-дроту. Тип прошивки і версія операційної системи ‐ не найважливіші аспекти при покупці. Якщо телефоном володів недосвідчений користувач, то гаджет буде без антивірусів, програм і прискорювачів інтернету. І навпаки, технічно підкований користувач може нашпигувати систему купою софта, та ще й передбачити запуск через root-права. тоді доведеться витратити час на перепрошивання і оптимізацію смартфона під свої вимоги.

Оцініть матеріал
(0 голосів)

Залишити коментар