Трекбол Logitech MX ERGO для втомлених від комп'ютерних мишей користувачів

Вісімдесяті подзвонили і заявили, що хочуть повернути трекбол на сучасні комп'ютерні миші. Як і дискети, трекболи асоціюються виключно з застарілими девайсами. Вони — комп'ютерна історія. Але на відміну від обмежених дискет, трекболи все ще користуються попитом серед користувачів. Для них є своя ніша, судячи з того, що в Logitech через стільки часу вирішили до них повернутися. Новий пристрій MX ERGO може і виглядає як комп'ютерна миша, але це не зовсім вона. Бездротовий трекбол від Logitech вже готовий влаштувати вашим пальцях відмінну тренування!

Між трекболи і комп'ютерними мишами, насправді, немає переможця в питанні ергономіки дизайну. Однак, історично так склалося, що миша перемогла і витіснила трекболи з ринку. Але практичні переваги у трекболів перед мишами все-таки є. Більшість рухів для управління курсором виконується за допомогою пальців, тоді як інша рука залишається в нерухомому стані і відпочиває.

Трекбол Logitech MX ERGO

Як стає зрозуміло з назви девайса, ERGO — пристрій з ергономічним дизайном, повністю підтримує долоню і пальці користувача. Верхня частина трекболу покрита м'якою гумою. Поєднання покриття з дизайном дозволить знизити м'язову напругу на 20% в порівнянні з традиційною комп'ютерною мишею.

Logitech MX ERGO

Трекбол оснащений стандартними правої і лівої кнопками, а також коліщатком для прокрутки. &Nbsp; На бічній стороні розташована кнопка, що дозволяє моментально відрегулювати чутливість і швидкість курсору. Трекбол Logitech MX ERGO зв'язується з комп'ютером на операційній системі Windows або MAC за допомогою Bluetooth. Сумісність з Logitech Easy-Switch додана.

MX ERGO

Розробники повідомляють, що на одному заряді батареї трекбол протягне не менш чотирьох місяців. І заряджається швидко. Так за одну хвилину пристрій можна буде зарядити на цілий день використання.

Подивитися на трекбол в дії можна на представленому розробниками відео. І для замовлення MX ERGO доступний вже зараз. Ергономічний привіт з вісімдесятих обійдеться вам в 99,99 $.

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар