Прасувальна машина effie прасує речі замість вас

Багато з нас вже давно користуються посудомийними машинами, щоб не відскрібати самостійно жир від брудних тарілок. Ну що ж. Тепер з'явилася подібна прасувальна машина, що отримала назву effie. Згідно розробникам з Британії, ви просто закидаєте в машину речі (так, прямо відразу з пральної), запускаєте і все. Речі виходять вже висушеними, відпрасованими і без зморшок на тканині. Управління пристроєм неймовірно просте. Багато часу на процес, на відміну від звичайного прасування праскою, ви не втратите.

За один раз просушити і відпрасувати можна 12 речей. Ви просто підвішуєте їх на спеціальні вішалки. Сортувати одяг за матеріалом не буде потрібно. Машина справляється з самою різною одежею: поліестером, шовком, віскозою, денимом. Проблем при прасування не виникає. Після того, як ви завантажили машину і натиснули кнопку "старт", одяг ховається в "надрах" машини, де система пресів контактує з тканиною. Речі висушуються, прасуються і залишаються без будь-яких неприємних зморшок.

Розумна прасувальна машина effie

За часом на прасування і сушіння одного предмета йде близько трьох хвилин. Обробляються речі по черзі, а не пачкою: при завантаженні 12 речей процес займе трохи більше півгодини. Завантажувати можна практично все: від шкарпеток і футболок до наволочок і простирадл.

Електронні машина effie

Прасувальну машину effie можна використовувати і для делікатних речей. Пристрій просто обробляє їх паром, ніяк не чіпаючи. Для води передбачений спеціальний знімний резервуар: вбудовувати effie до водопровідних труб, як пральну машину, не буде потрібно. До речі, у неї є коліщатка, завдяки яким можна тягати девайс з кімнати в кімнату, не підшукуючи постійне місце. Відпрасували речі — відвезли машину в окремий кут, щоб не заважала. Зручно для квартир і будинків з обмеженим простором.

Вже в березні наступного року розробники планують почати приймати попередні замовлення на пристрій. Найперші машини будуть йти за ціною приблизно в 913 $. Коли почнеться доставка перших машин, невідомо. Дата старту відкритого продажу — теж. Зате вже зараз можна подивитися на effie в дії на відео від розробників.

Оцініть матеріал
(77 голосів)

11 коментарі

  • Соломия
    Соломия Понеділок, 08 січня 2018, 20:54

    Хочу!!! Роботы пылесос есть, посудомойка есть, осталась только гладильная машина effie

    Коментувати

  • Что такое сушильная машина - знаю, классная вещь, даже гладит одновременно, но не на 100. А тут реклама супер, интересно, как будет в реале?
    Что такое сушильная машина - знаю, классная вещь, даже гладит одновременно, но не на 100. А тут реклама супер, интересно, как будет в реале? Понеділок, 30 жовтня 2017, 09:57

    Ваш комментарий

    Коментувати

  • Игорь
    Игорь Вівторок, 24 жовтня 2017, 08:34

    С удовольствием куплю такую штуку для супруги! Стартовая цена всего 913$... Когда реально появится в продаже, 2000$ готов заплатить!

    Коментувати

  • Анна
    Анна Четвер, 19 жовтня 2017, 21:22

    Заявляют одно а по факту может быть все что угодно. Отдать 50000 за непонятно что!

    Коментувати

  • 11
    11 Четвер, 19 жовтня 2017, 16:52

    А где можно купить такую?

    Коментувати

  • Юлия
    Юлия Четвер, 19 жовтня 2017, 14:28

    Хочу!!! ХОЧУ!!! ХОООЧУУУУ!!!! Какая необходимая идеальная вещь! Скорее бы уже появилась в продаже...

    Коментувати

  • Егор
    Егор Середа, 18 жовтня 2017, 20:15

    Да вы уже вообще скоро ничего делать не будете!!!! Робот пылесос - есть, стиралка - на, мультиварка - пожалуйста. Тут еще и гладилка... Офигели!!!! ЖЕНЩИНЫ!!!!!!!!!!!!!

    Коментувати

  • Наталия
    Наталия Середа, 18 жовтня 2017, 17:27

    Привыкли мужики эксплуатировать женщин и на этом экономить......а потом им подавай жену, которая и выглядит ухожено и не уставшая, так как в постели они должна быть проституткой))))))))))) Хотите получать-платите, не скупитесь!!!!!!!!!! МУЖИКИ!!!!!!!!!

    Коментувати

  • Агата
    Агата Середа, 18 жовтня 2017, 17:03

    О боже! Скорее избавь нас от этой ненавистной глажки!!! Особенно мужских рубашек!!! Эффи, мы тебя очень очень ждём!!! Готова прямо сейчас купить!

    Коментувати

  • Марго
    Марго Середа, 18 жовтня 2017, 14:50

    Ну это сексизм какой то!!! Штука нужная и полезная!

    Коментувати

Залишити коментар